Μάνος Παπαγιάννης: «Έχω καταστραφεί οικονομικά» -Η σύζυγός μου τρέμει όταν ακούει για την Σοφία Παυλίδου

Στα δικαστήρια βρίσκονται ο Μάνος Παπαγιάννης και η Σοφία Παυλίδου μετά το περιστατικό στο θέατρο όπου έπαιζαν μαζί το 2018.

Το δικαστήριο καταδίκασε τον Μάνο Παπαγιάννη σε τέσσερις μήνες φυλάκισης με αναστολή για απλή σωματική βλάβη σε βάρος της Σοφίας Παυλίδου.

Η εκπομπή του ΑΝΤ1, “Το Πρωινό” παρουσίασε ένα απόσπασμα από την απολογία του ηθοποιού, στην οποία αφήνει αιχμές κατά του Σωτήρη Καλυβάτση και της Σοφίας Παυλίδου, με τους οποίους συνεργαζόταν στην παράσταση κατά την οποία συνέβη το περιστατικό.

«Ο Καλυβάτσης ήρθε και μου είπε τότε “Η μ… θα έχει τα νεύρα της”. Μου είπε ότι το έκανε επίτηδες και δεν είπε την ατάκα. Εγώ δεν το πίστεψα αυτό το πράγμα, ότι κάποιος ηθοποιός θα έκανε τέτοιο πράγμα. Έτσι όπως ήμουν φωνάζω την Παυλίδου. Εκείνη ήρθε και τη ρώτησα “γιατί ρε Σοφία;”. Μου είπε με έντονο ύφος: “Έτσι, δεν ήθελα, δε μου βγήκε” και πάει να φύγει. Της λέω “τι εννοείς δε σου βγήκε;”. Μου λέει αυτά είναι μαλ… δικές σου, δεν είναι στο έργο. Δεν το ξαναλέω αυτό, να πας να γα…”» φέρεται να ανέφερε ο κ. Παπαγιάννης

«Στην πορεία ανέβηκα πάνω, βριζόμασταν και η Παυλίδου φεύγει. Πριν κλείσει την πόρτα μου λέει “να πας να γα…”. Ανοίγω την πόρτα και της λέω “μην μου κλείνεις εμένα την πόρτα” και μου επιτέθηκε με τα χέρια της στο πρόσωπο. Δεν την έσπρωξα, δεν έκανα κάτι. Γενικά αποφεύγω τους γιατρούς και δεν το θεώρησα κάτι σοβαρό ώστε να επισκεφτώ γιατρό. Δεν σκέφτηκα ότι κάτι τέτοιο θα ήταν εναντίον μου σε μια δίκη πέντε χρόνια μετά. Ο Καλυβάτσης όταν πήγε να κλείσει αυτή τη δουλειά τον ρώτησαν τι χρήματα θέλει. Η ερώτησή του ήταν “πόσα χρήματα παίρνει ο Μάνος;”. Τότε γύρισε η παραγωγή και του είπε ότι παίρνω 1.800 ευρώ. Τότε εκείνος απάντησε ότι θέλει να πάρει 1.801 ευρώ» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια εξηγεί τους λόγους για τους οποίους -όπως ισχυρίστηκε- δεν ζήτησε συγγνώμη από την Σοφία Παυλίδου αλλά και τις συνέπειες που έχει υποστεί από τη συγκεκριμένη υπόθεση.

«Η Παυλίδου ένιωσε ότι απειλήθηκε από τη σύζυγό μου, ότι θα χάσει τη δουλειά της. Δεν πήγε να κάνει μήνυση εναντίον μου την επόμενη στιγμή. Πήγε να κάνει μήνυση την επόμενη μέρα το απόγευμα. Αδίκως το ένιωσε αυτό γιατί η σύζυγός μου δεν ήθελε ποτέ να πάρει τη θέση της. Είχα υποσχεθεί ότι την επόμενη θα πάρω τηλέφωνο την Παυλίδου να ζητήσω συγγνώμη. Μετά ήρθε η αστυνομία να με συλλάβει. Εκεί κατάλαβα πως τα πράγματα έχουν πάρει μεγάλη έκταση. Δεν μπορούσα να ζητήσω συγγνώμη» υποστήριξε.

«Όλη η ατμόσφαιρα εκείνη την περίοδο ήταν τρομακτική. Μου είχε προκαλέσει μεγάλη ζημιά, έχω καταστραφεί επαγγελματικά, οικονομικά. Κανένας δεν θέλει να δουλέψει μαζί μου. Η σύζυγός μου τρέμει και μόνο στο άκουσμα της Σοφίας Παυλίδου. Η κόρη μου η μεγάλη αγχώνεται πάρα πολύ. Έχω αντιμετωπίσει μεγάλο Γολγοθά. Δεν θα ήθελα το θέμα να πάει στο Εφετείο και να μπει οριστική ταφόπλακα. Θα καταστρέψουν τα όνειρά μου. Ο γιος μου με ρώτησε όταν γύρισα τις προάλλες στο σπίτι “τι βγήκες;”. Θέλω να γυρίσω σπίτι μου και να του πω “βγήκα αθώος”» κατέληξε.

Σχετικά Άρθρα

Share: