Μιχάλης Ρακιντζής

Σπάνια εμφάνιση του Μιχάλη Ρακιντζή μαζί με τη σύντροφό του –Πού την είχαμε γνωρίσει (φώτο)

Σπάνια ο Μιχάλης Ρακιντζής προβαίνει σε δημόσιες εμφανίσεις, ο οποίος έχει σημειώσει μία επιτυχημένη πορεία στο τραγούδι που μετρά πάνω από 30 χρόνια.

Ο τραγουδιστής μας χάρισε τεράστιες επιτυχίες τη δεκαετία του ’80 και του ’90 και εκπροσώπησε τη χώρα μας στην Eurovision με το κομμάτι «S.a.g.a.p.o.» το 2002.

Τόσο εκείνος, όσο και η επί τουλάχιστον 20 χρόνια σύντροφός του Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου μένουν μακριά από τα «φώτα» και ζουν μαζί μια ήσυχη ζωή. Την όμορφη Κωνσταντίνα τη γνωρίσαμε τηλεοπτικά το 1993 στο παιχνίδι «3,2,1» στον ΑNt1 ενώ μετά παρουσίασε τη δική της εκπομπή στο Star.

Το ζευγάρι, που κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις, βρέθηκε στο μαγαζί της Έλενας Τσαβαλιά στο Μαρούσι και χαμογελαστοί και ευδιάθετοι πόζαραν όλοι μαζί για μια φωτογραφία.

«Απογευματινή επίσκεψη-έκπληξη!!!!! Είμαστε τόσο χαρούμενοι που σας είδαμε Μιχάλη Ρακιντζή & Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου. Να μας ξαναERTHEτε», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ελενα Τσαβαλιά. Για τη γνωριμία του με την Κωνσταντίνα ο Μιχάλης Ρακιντζής είχε μιλήσει στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά το 2011 και ήταν η πρώτη φορά που έγινε αποκαλυπτικός. Οπως είπε, εκείνη την εποχή είχε ενημερώσει την εταιρία του ότι δεν θέλει να εμφανίζεται σε εκπομπές στην τηλεόραση. Όταν όμως είδε την Κωνσταντίνα στην μικρή οθόνη πήρε τηλέφωνο την εταιρία του και ζήτησε να του κλείσουν να πάει καλεσμένος στην εκπομπή της. Έτσι γνωριστήκαν και από τότε είναι ζευγάρι!

Σχετικά Άρθρα

Share: