Τα τρία ζώδια που πάντα περνάνε καλά

Υπάρχουν τρία ζώδια που πάντα περνάνε καλά. Έχουν έμφυτη την χαρά και την θετική ενέργεια την οποία μεταδίδουν στο χώρο που βρίσκονται. Ο Τοξότης, ο Λέων και ο Ιχθύες χαίρονται με το παραμικρό και το εκφράζουν με γέλια και χαρές. Είναι η παρέα που πάντα θέλεις για να σου ανεβάσει το ηθικό.

Τοξότης

Ο Τοξότης χαίρεται παντού και πάντα. Λατρεύει την περιπέτεια και θα χαρεί από την ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο που θα κάνει μέχρι και το ψάρεμα σε μία ήρεμη λίμνη. Θέλει να κάνει πράγματα που του αρέσουν και να τα ζει μέχρι το μεδούλι τους. Η ελευθερία που νιώθει του δίνει την ενέργεια που θέλει για να τα περνάει καλά.

Λέων

Ο Λέων με τη βασιλική του αύρα, μεταδίδει τη χαρά και βιώνει τη βασιλική του αίγλη όπου και αν βρίσκεται. Κάνει τα πάντα για υπάρχει καλό κλίμα γύρω του και να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Περιμένει να ακούσει το ευχαριστώ ή το μπράβο για αυτό που έχει καταφέρει και αυτό του δίνει ακόμη μεγαλύτερη ευχαρίστηση για ότι κάνει.

Ιχθύς

ΟΙχθύς θα περάσει σίγουρα καλά. Θα έχει δημιουργήσει ο ίδιος το σκηνικό για να περάσει ωραία. Το έχει οραματιστεί και το πράττει. Όλοι τον θέλουν για παρέα, γιατί έχει ωραίες ιδέες για ταξίδια και εξόδους. Μπορεί να οργανώσει τις ιδανικές διακοπές για όλη την παρέα και να περάσουν όλοι φανταστικά.

Photo cover:pixabay.com/Joseph Redfield Nino

Διαβάστε επίσης:

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα