Νίκος Αλιάγας: Τραυματίστηκε και θα αντικατασταθεί στα «NRJ Music Awards»

Ο Νίκος Αλιάγας τραυματίστηκε και θα αντικατασταθεί στα «NRJ Music Awards» από τον Camille Combal. Μετά από έναν τραυματισμό που είχε το απόγευμα του Σαββάτου στα γυρίσματα του “Star Academy”, ο 53χρονος παρουσιαστής αναγκάζεται να παραχωρήσει τη θέση του τελευταία στιγμή στον συνάδελφό του κατά τη διάρκεια για τη βραδιά που είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή στο TF 1 και στο NRJ.

Αλλαγή λοιπόν της τελευταίας στιγμής για τα “NRJ Music Awards”! Ενώ η 24η τελετή θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή το απόγευμα στο Palais des Festivals στις Κάννες (Alpes-Maritimes), όλοι είναι απασχολημένοι με την παρουσίαση της καλύτερης παράστασης. Αλλά θα πρέπει επιπλέον να αντιμετωπίσει έναν σημαντικό απόντα. Σύμφωνα με πληροφορίες της Le Parisien, ο Νίκος Αλιάγας δεν θα είναι τελικά στην εκδήλωση. Ο οικοδεσπότης της βραδιάς από το 2009 έπρεπε να εγκαταλείψει την τελευταία στιγμή και τελικά να μην παρερευθεί στις Κάννες.

Σε ένα διαφημιστικό διάλειμμα, στα γυρίσματα του «Star Academy» το περασμένο Σάββατο ο 53χρονος παρουσιαστής έπεσε ξαφνικά από την υπερυψωμένη σκηνή. Στα παρασκήνια η ανησυχία είναι μεγάλη. Αλλά ο Νίκος Αλιάγας είναι καθησυχαστικός, εξετάστηκε αμέσως και εκτός από το ότι κουτσαίνει ελαφρώς δεν έχει κάτι άλλο αλλά του συστήθηκε ξεκούραση. «Οι γιατροί τον συμβούλεψαν έντονα να μην πάει στις Κάννες, με όλα τα ταξίδια που επιβάλλουν τα NRJ Music Awards, είπε συγγενής του παρουσιαστή. Έκανε τα πάντα μέχρι την τελευταία στιγμή για να μην τα παρατήσει, αλλά προτίμησε τελικά να ακούσει τους γιατρούς. »

Αυτή την Τετάρτη το επιτελείο του TF 1 έπρεπε να οργανώσει βιαστικά μια απρογραμμάτιστη συνάντηση. Επειδή ο Νίκος απουσίαζε, χρειάστηκε να βρεθεί νέος παρουσιαστής, δύο μόνο μέρες πριν τη μεγάλη βραδιά. Και η επιλογή έπεσε γρήγορα στον Camille Combal. Ειδικότερα, επειδή ο 41χρονος άνδρας επρόκειτο ήδη να πάει ήδη στις Κάννες για να γυρίσει μια χιουμοριστική prime time, που ονομάζεται «Cannes Comedy Show». Μια βραδιά boxed τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου και στην οποία θα συμμετέχουν οι Kev Adams, Jeff Panacloc, Bérengère Krief, Gérémy Crédeville και Tom Villa. Αλλά και γιατί έχει αποδείξει με τον καιρό ότι ξέρει να διαχειρίζεται δύσκολες καταστάσεις.

Ωστόσο, η πρόκληση είναι μεγάλη για αυτόν που μόλις ολοκλήρωσε τη δωδέκατη έκδοση του «Dancing with the stars» στο ίδιο κανάλι, το οποίο φιλοξενεί από το 2018. Γιατί με τη μικρή του ομάδα, έχουν μόνο 48 ώρες για να προετοιμαστούν για αυτή την τελετή. «Ο Camille είναι εξαιρετικός και του αρέσει να αυτοσχεδιάζει», λένε από το team της τελετής. Είναι υποχρεωμένος να κάνει κάτι διαφορετικό από τον Νίκο, με όλους αυτούς τους χρονικούς περιορισμούς. Αλλά έχει στην καρδιά του να προσφέρει μια υπέροχη βραδιά στο κοινό.

Κανονικά θα είναι Σάββατο με το Star Academy
Αναγκασμένος να εγκαταλείψει την τελετή που τόσο αγαπά, ο ελληνικής καταγωγής παρουσιαστής είχε οργανώσει όσο καμία άλλη την ατζέντα του για αυτή την εβδομάδα. Ο Νίκος Αλιάγας είχε προγραμματίσει να ηχογραφήσει το απόγευμα της Τετάρτης ένα τεύχος του περιοδικού «50′ inside» για μετάδοση το Σάββατο στις 5:50 μ.μ. Αναβληθείσα συνάντηση, την οποία θα εξασφαλίσει την Πέμπτη παρά τον τραυματισμό του. Στη συνέχεια, έπρεπε να απογειωθεί για τις Κάννες το πρωί της Πέμπτης, και να κάνει πρόβες κατά τη διάρκεια της ημέρας για τη μεγάλη βραδιά της Παρασκευής.

Η συμμετοχή του στο telecrochet είναι ακόμα στην ατζέντα του. Όπως ακριβώς και τα γυρίσματα της νέας σεζόν του «The Voice», που θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα. «Θα πρέπει τώρα να ξέρουμε αν μπορεί να είναι ο Νίκος που ξέρουμε ή αν θα πρέπει να περιορίσει τις κινήσεις του, αναρωτιέται συγγενής του. Το σίγουρο όμως είναι ότι δεν θα αφήσει τον εαυτό του να ηττηθεί. »

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα