Αυτός είναι ο άγνωστος αδερφός του Νίκου Οικονομόπουλου (φωτό)

Ο άγνωστος στο ευρύ κοινό αδερφός του Νίκου Οικονομόπουλου ζει μακριά από την πρωτεύουσα, ωστόσο διατηρεί άριστες σχέσεις με τον επιτυχημένο καλλιτέχνη.

Συγκεκριμένα ο ετεροθαλής αδερφός του Νίκου Οικονομόπουλου, Γιάννης, που γεννήθηκε στην Πάτρα, ζει στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην πόλη του Ρεθύμνου. Ο ίδιος ζει και εργάζεται στο νυχτερινό κέντρο Louvro ως μετρ, ενώ σε κάθε ευκαιρία επισκέπτεται την Αθήνα και τον αγαπημένο του αδερφό.

Μάλιστα έχει μοιραστεί και ένα στιγμιότυπο μαζί του στο παρελθόν. Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Η οικογένεια είναι σαν τη μουσική. Κάποιες νότες είναι υψηλές, κάποιες είναι χαμηλές. Αλλά πάντα το τραγούδι είναι υπέροχο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου ο Νίκος Οικονομόπουλος έδωσε μια συναυλία στην πατρίδα του την Πάτρα. Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αυτό το χειροκρότημα είναι πολύ ωραίο. Θυμόμουν όταν ήμουν παιδάκι και πάντα ονειρευόμουν να γίνω τραγουδιστής. Πάντα ονειρευόμουν να ήμουν μπροστά σε κόσμο να τραγουδάω. Πριν καθόμουν πίσω στα αποδυτήρια και έλεγα στον μαέστρο αυτά που σας λέω και τώρα. Και λέω κοίτα πώς τα φέρνει καμιά φορά η ζωή. Να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα χωρίς ούτε καν να το καταλάβεις.Αυτό που θέλω να πω στους νέους ανθρώπους, στα νέα παιδιά που είστε εδώ, θέλω να έχετε πάντα στόχους. Και οι στόχοι που θα θέσετε στη ζωή σας, θα επιτευχθούν. Αρκεί να το θέλετε πολύ».

Σχετικά Άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin