Κριστίνα Ρίτσι

Κριστίνα Ρίτσι: Πούλησε τσάντες Chanel και κοσμήματα για να πληρώσει το διαζύγιό της

Η Κριστίνα Ρίτσι αποκάλυψε πώς πούλησε «πολλά πράγματα», μεταξύ αυτών και διάσημες τσάντες σχεδιαστών, για να πληρώσει το διαζύγιό της από τον πρώην σύζυγό της Τζέιμς Χίρντεγκεν.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός μιλώντας στους Sunday Times δήλωσε: «Είχα μια συλλογή από τσάντες Chanel για λίγο, αλλά πούλησα πολλές από αυτές». Ερωτηθείσα για τον λόγο που πήρε αυτήν την απόφαση, ανέφερε: «ορισμένα τραύματα στη ζωή συνοδεύονται και από οικονομικά τραύματα, εκτεταμένες δικαστικές μάχες, συνθήκες επιμέλειας, περιοριστικά εντάλματα κ.λπ.».

«Τα πάω καλά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα», πρόσθεσε στη συνέχεια η Ρίτσι. «Αλλά έμαθα να χρησιμοποιώ αυτά τα επενδυτικά κομμάτια για διαφορετικούς τρόπους. Είχα επίσης μια συλλογή Chanel Fine Jewellery που τη χρησιμοποίησα καλά» είπε.

Υπενθυμίζεται πως τον Ιούλιο του 2020, η ηθοποιός υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Χίρντεγκεν, παραγωγό ταινιών, μετά από σχεδόν επτά χρόνια γάμου, επικαλούμενη ασυμβίβαστες διαφορές εκείνη την εποχή, σύμφωνα με το TMZ.

Το πρώην ζευγάρι, που έχει έναν 8χρονο γιο, τον Φρέντι, γνωρίστηκε το 2011 στα γυρίσματα του «Pan Am» και παντρεύτηκαν το 2013. Λίγο πριν υποβάλει αίτηση διαζυγίου, η Ρίτσι έλαβε έκτακτα περιοριστικά μέτρα εναντίον του πρώην συζύγου της μετά από μια φερόμενη διαμάχη στην οποία η σταρ ισχυρίστηκε ότι την έφτυσε.

Τον επόμενο Ιανουάριο, σύμφωνα με το TMZ, η Ρίτσι υπέβαλε ξανά αίτηση για περιοριστικά μέτρα, κατηγορώντας τον πρώην σύζυγό της ότι την κακοποίησε σωματικά και συναισθηματικά επί χρόνια, ακόμη και κατά τη διάρκεια του lockdown για τον κορωνοϊό.

Το δικαστήριο όρισε περιοριστικά μέτρα με αιτιολογία την ενδοοικογενειακή βία και απαγόρευσε στον Χίρντεγκεν να πλησιάζει την ίδια, το παιδί τους και τον σκύλο τους σε απόσταση 100 μέτρων.

Μιλώντας στους Sunday Times, η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι μερικές από τις μάλλον λάθος αποφάσεις που πήρε σε ότι αφορά σε σχέσεις στην προσωπική της ζωή, «100% προήλθαν από τη δύσκολη παιδική της ηλικία». Πρόσθεσε ότι χρειάστηκε «πολύ καιρό» για να συνειδητοποιήσει ότι έπρεπε να φύγει από τον γάμο της.

«Δεν μπορώ να μιλήσω για όλους, αλλά μου πήρε πολύ χρόνο για να παραδεχτώ τι συνέβαινε, πώς θα έπρεπε να λέγεται (αυτό που ζούσα)», είπε.

Σχετικά Άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin