Κώστας Μπίγαλης

Ο Κώστας Μπίγαλης μιλά για τη (άγνωστη) συνεργασία του με τον Άντονι Χόπκινς (βίντεο)

Ο Κώστας Μπίγαλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την τηλεοπτική συνεργασία που είχε με τον δύο φορές βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό, Άντονι Χόπκινς.

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι όταν ήταν μαθητής σε δραματική σχολή συμμετείχε σε μία μίνι σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Άντονι Χόπκινς. Διευκρίνισε ωστόσο ότι δεν είχαν κοινή σκηνή. «Ήμουν μαθητής στη σχολή του Θεοδοσιάδη και επειδή γινόταν μία μεγάλη παραγωγή της Universal, με σκηνοθέτη τον Ρόμπερτ Ντέι. Ήταν μία μίνι σειρά τεσσάρων επεισοδίων, «Οι πράξεις των αποστόλων Πέτρου και Παύλου».

«Εγώ ήμουν μαθητής στη σχολή και μου λένε, δίνουν κάποια φράγκα και άμα θέλετε πηγαίνετε να κάνετε οντισιόν. Πήγα και τους έκανε η φάτσα μου, ήξερα και αγγλικά, γιατί ήταν προϋπόθεση, και κάποια στιγμή με φωνάξαν και έτσι βρέθηκα να γυρίζω στο Μπούρτζι με ένα συνεργείο της Universal» είπε.

«Βέβαια με τον Χόπκινς δεν μίλησα ποτέ προσωπικά, αλλά στη σκηνή που έτυχε να παίζω εγώ, με τον λιθοβολισμό του Αγίου Στεφάνου, έπαιζε και ο Τόνι, όπως τον έλεγαν τότε» είπε.

«Είχα και ρόλο τότε τρομάρα μου και έλεγα μόνο το όνομά μου. Παρά το γεγονός ότι έλεγα μόνο αυτό, μου είχαν και δικό μου τροχόσπιτο, για να μπορώ να ετοιμάζομαι. Δεν ήμουν δηλαδή μαζί με τους κομπάρσους. Είχε 1.500 κομπάρσους, ντόπιους από κει. Δεν ήμουν μόνο εγώ Έλληνας. Τότε υπήρχαν και άλλοι Έλληνες ηθοποιοί. Ήταν και ο συγχωρεμένος ο Χρήστος Λεττονός, ο Γρηγόρης ο Βαφιάς. Εγώ έτυχε να παίξω σε σκηνή που ήταν και ο Χόπκινς» είπε.

«Και θυμάμαι, αυτό ήταν και η ανταμοιβή μου για τη μεγάλη ταλαιπωρία, γιατί τότε θυμάμαι είχαμε ξυπνήσει από το χάραμα, γιατί το γύρισμα γινόταν με το πρώτο φως.

«Και εγώ είχα την πετριά να παίξω. Ξεκινήσαμε με τον λιθοβολισμό και πέταγα πέτρες στον “Άγιο Στέφανο”, πολύ σκληρό για έναν άνθρωπο. Κατά το νόμο 3 μάρτυρες ξεκινούσαν τον λιθοβολισμό. Ήταν πέτρες με καουτσούκ βέβαια, αλλά τις πετούσαμε σε άνθρωπο.

«Αποφάσισα να παίξω αλλά είχα μάθει ότι ο ρόλος μου μπορούσε να έχει και κάποιες τύψεις, αν και πετούσε τις πέτρες, και αποφάσισα να εντάξω και αυτό το κομμάτι. Με το που πετάω την πέτρα, έκανα κάποια βήματα πίσω, και έδειξα κάποια δείγματα ότι αισθανόμουν τύψεις που το έκανα και άκουσα τον βοηθό σκηνοθέτη, να λέει στον Ντέι, που ήταν επικεφαλής σκηνοθέτης, “Αυτός ο μικρός είναι καλός”. Αυτή ήταν η δική μου ανταμοιβή» είπε.

Σχετικά Άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin