Χάρισον Φορντ: 40 χρόνια νεότερος στη νέα ταινία Ιντιάνα Τζόουνς -«Ήταν τρομακτικό» (βίντεο)

Όσοι πάνε στους κινηματογράφους για να δουν το Indiana Jones 5, θα δουν έναν «ξεγερασμένο» Χάρισον Φορντ, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη James Mangold.

Συγκεκριμένα το πέμπτο μέρος της σειράς ταινιών έχει μια εναρκτήρια σκηνή που θα λάβει χώρα στα χρόνια μεταξύ των ταινιών «η Τελευταία Σταυροφορία» (1989) και «το βασίλειο του Κρυστάλλινου Κρανίου» (2008).

Ο 80χρονος ηθοποιός γύρισε νέα πλάνα για την ταινία που θα αντιστοιχιστούν με αρχειοθετημένο υλικό του νεότερου εαυτού του, με τη χρήση λογισμικού. Το σακάκι που φορούσε ο Φορντ στο «Οι κυνηγοί της χαμένης κιβωτού» (1981) βγήκε επίσης από την αποθήκη και δημιουργήθηκε εκ νέου για τη νέα ταινία. Ο ίδιος μιλώντας για την πέμπτη ταινία της σειράς είπε ότι είναι πολύ περήφανος επειδή είναι φανταστική και δάκρυσε στη σκηνή μετά την προβολή του τρέιλερ.

https://www.youtube.com/watch?v=z0yMEJafqqk

«Ελπίζω ότι θα το βλέπετε και θα πείτε, “Θεέ μου, βρήκαν πλάνα. Αυτό είναι κάτι που γύρισαν πριν από 40 χρόνια”», είπε η παραγωγός Kathleen Kennedy στο περιοδικό.

Για τον Φορντ, το να βλέπει τον εαυτό του «ξεγερασμένο» σε μια ολοκαίνουργια ταινία είναι «λίγο τρομακτικό» και δεν «θέλει να μάθει πώς λειτουργεί» αυτό. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι βλέπει τον εαυτό του ξανά νέο, ο Φορντ λέει ότι δεν θέλει να είναι ξανά σε αυτή την ηλικία, «Είμαι χαρούμενος που κέρδισα την ηλικία μου».

Το Indiana Jones 5 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 30 Ιουνίου 2023.

Σχετικά Άρθρα

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα