Μέλανι Γκρίφιθ

Μέλανι Γκρίφιθ: Η τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε με την μητέρα της

Η Μέλανι Γκρίφιθ δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με την μητέρα της και θρυλική ηθοποιό, Τίπι Χέντρεν (Tippi Hedren) η οποία είναι πλέον 92 ετών, με αφορμή τη γιορτή των Ευχαριστιών.

Και μπορεί η πασίγνωστη ηθοποιός να έχει πολλά πράγματα στη ζωή της για να είναι ευγνώμων, ωστόσο όπως αναφέρει και η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας σίγουρα ένα ακόμα, που τα τελευταία χρόνια έχει εκτιμήσει περισσότερο από ποτέ, είναι ότι έχει ακόμη στο πλευρό της την αγαπημένη της μητέρα και σπουδαία ηθοποιό Τίπι Χέντρεν.

Ευγνώμων που η μητέρα μου είναι ακόμα μαζί μας“, έγραψε συγκεκριμένα η ηθοποιός στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία, στην οποία οι δύο τους είναι αγκαλιά. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes έπεσαν βροχή όπως και τα σχόλια. Μάλιστα, μεταξύ των όμορφων σχολίων, ήταν και αυτό του Antonio Banderas, στο οποίο, ο πρώην σύζυγος της Γκρίφιθ και πατέρας της κόρης της, Stella, έγραψε: “Αγάπη και για τις δυο σας κυρίες μου”, προσθέτοντας δύο emojis με καρδιές. Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 2015 ύστερα από 20 χρόνια γάμου, ωστόσο όπως φαίνεται διατηρούν άψογες σχέσεις.

Η Γκρίφιθ μοιράστηκε κι άλλες φωτογραφίες από την ιδιαίτερη αυτή ημέρα, όπου φίλοι και συγγενείς είχαν συγκεντρωθεί για τη γιορτή των Ευχαριστιών. Εκεί βρέθηκε και ο πρώτος σύζυγος της ηθοποιού και επίσης ηθοποιός, Don Johnson, με τον οποίο έχει αποκτήσει τη Dakota Johnson, μαζί με την οικογένειά του.

Στη λεζάντα των φωτογραφιών αυτών, η Γκρίφιθ έγραψε: “Κάποιες οικογενειακές αναμνήσεις. Ευγνώμων για την καθεμία από αυτές. Γέλια, αναμνήσεις και αγάπη”.

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin