Ντόρα Κουτροκόη για Οικονόμου, Παυλόπουλο και ΣΚΑΪ: «Δεν τιμά ούτε εκείνους» (βίντεο)

Λίγες ώρες μετά την πληροφορία ότι η Ντόρα Κουτροκόη σταματά, με απόφαση του ΣΚΑΪ, από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή που συμπαρουσίαζε με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο, η δημοσιογράφος έκανε τις πρώτες της δηλώσεις.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» η Ντόρα Κουτροκόη αποκάλυψε πότε της ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του ΣΚΑΙ ότι λήγει η συνεργασία τους, ενώ άφησε αιχμές και για τη στάση του Δημήτρη Οικονόμου και του Άκη Παυλόπουλου από τους οποίους περίμενε μεγαλύτερη στήριξη. Μάλιστα είπε πως της ζητήθηκε να σταματήσει χθες η συνεργασία, δίχως να της δοθεί η δυνατότητα να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές on air.

Οσα είπε η Ντόρα Κουτροκόη

«Την περασμένη Παρασκευή μου ανακοινώθηκε ότι αποχωρώ από την εκπομπή και το κανάλι. Ήταν κάτι που με ξάφνιασε, γιατί τους τρεις μήνες της συνεργασίας μας δεν υπήρξαν ζητήματα. Το μόνο που υπήρξε ήταν πως στην αρχή της εκπομπής μου ανακοινώθηκε πως δεν θα είμαι στο σύνολο της εκπομπής, κάτι το οποίο επίσης με ξάφνιασε, παρόλα αυτά ήταν μια απόφαση του σταθμού που ακολούθησα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Και ξαφνικά κύλησε αυτό το δίμηνο και μου ανακοινώθηκε από τη διοίκηση ότι σταματάω. “Για ποιον λόγο” ήταν η ερώτησή μου. Δεν έχω πάρει ακόμη σαφή απάντηση. Μου είπαν ότι δεν τους βγήκε ακριβώς αυτό που είχαν στο μυαλό τους. Δεν υπήρχε κάποια σύσκεψη ότι η εκπομπή δεν πάει καλά. Η εκπομπή πάει πολύ καλά, έχει πετύχει τους στόχους της. Δεν μου είχε γίνει κάποια παρατήρηση, απευθείας πήγαμε στο ψητό.

Η σχέση μου με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο εδώ και πολλά χρόνια είναι άριστη. Ξαφνιάστηκα που δεν είχα τη στήριξη που θα περίμενα και από τους δύο. Θεωρώ πως όταν έχεις διαγράψει μια τέτοια πορεία στη δημοσιογραφία και την παρουσίαση όπως ο Δημήτρης και ο Άκης, δεν τιμά ούτε εκείνους το γεγονός πως λαμβάνεται ερήμην τους μια τέτοια απόφαση. Το απόγευμα στις 17.00 μου ανακοινώθηκε πως δε θα είμαι αύριο (σήμερα) στην εκπομπή. Για ποιον λόγο δε ξέρω.

Δε θεωρώ ότι έχω κάνει κάτι λάθος, ούτε προς το κανάλι, ούτε ως προς τους συναδέλφους μου. Θεωρώ πως η στάση δεν ήταν το ίδιο έντιμη απέναντί μου. Θα ευχαριστήσω τους φίλους τηλεθεατές μέσω του Happy Day και όχι του ΣΚΑΙ. Δε θα αποδεχτώ τη θέση αρχισυνταξίας που μου πρότεινε ο ΣΚΑΙ» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Ντόρα Κουτροκόη.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα