Τα τρία ζώδια που πάσχουν από ναρκισσισμό

Υπάρχουν τρία ζώδια που λατρεύουν τον εαυτό τους. Ο Λέων, ο Ζυγός και ο Ιχθύς είναι τα ζώδια που αυτοθαυμάζονται σε υπερβολικό βαθμό, φτάνοντας το επίπεδο του ναρκισσισμού. Το είδωλό τους είναι αυτό που τους απασχολεί και δουλεύουν πάνω σε αυτό.

Λέων

Ο Λέων ο βασιλιάς του ζωδιακού είναι ο πρώτος που αναζητά τον θαυμασμό σε υπερβολικό βαθμό γιατί πιστεύει ότι του το οφείλεις. Είναι πάντα καθαρός και περιποιημένος όπως αρμόζει σε έναν βασιλιά. Η αυλή του, του δίνει την δύναμη της ισχύς και αναζητά την αναγνώριση στο είδωλό του. Τα κοπλιμέντα είναι το λιγότερο που μπορεί να αποδεχτεί ως εύσημα.ADVERTISING

Ζυγός

Το ζώδιο που κατέχει το θρόνο του ναρκισσισμού είναι ο Ζυγός. Αγαπάει και φροντίζει πολύ τον εαυτό του σε όλα τα επίπεδα, υγεία, εξωτερική εμφάνιση, μόρφωση, κτλ. Από την πρώτη ματιά δεν καταλαβαίνεις τον αυτοθαυμασμό που τον διακατέχει. Θα κάνει τα πάντα για να τον προσέξουν και να διακριθεί στα μάτια των γύρω του.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς αναζητά τον θαυμασμό και την επιβεβαίωση. Δίνει πολύ μεγάλη βάση στην εξωτερική του εμφάνιση, όπως και στην μόρφωσή του. Θέλει να εντυπωσιάζει, αλλά ταυτόχρονα να ακούει και καλά λόγια. Θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει τα βλέμματα των γύρω του, πολλές φορές κάνοντας και ακραίες παράτολμες πράξεις.

Photo cover:pixabay.com/Rúben Gál 

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin