Τα δύο ζώδια με το απόλυτο στυλ

Υπάρχουν δύο ζώδια που έχουν εκ γενετής το απόλυτο στυλ. Ο Υδροχόος και ο Λέων έχουν γράψει ιστορία στην βιομηχανία της μόδας. Έχουν εξαιρετική κρίση στον συνδυασμό των χρωμάτων και των υφασμάτων και τελειώνουν το outfit με αξεσουάρ που πάντα ταιριάζουν. Όταν θα δεις ένα πολύ ωραίο outfit σίγουρα έχουν συμβάλλει ένας Υδροχόος ή ένας Λέων.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος έχει πολλά ταλέντα και ένα από αυτά είναι η στάση του απέναντι στη μόδα. Η προσωπική του άποψη πάνω σε ένα outfit δίνει τη δική του την πινελιά που το απογειώνει. Θα συμβουλευτεί τις τάσεις της μόδας, θα της προσαρμόσει στα δικά του πρότυπα, θα παρέμβει για να δώσει ένα αποτέλεσμα που πάντα όλοι το σχολιάζουν με θαυμασμό. Θα μπορούσε ένα από τα επαγγέλματα του να είναι προσωπικός στυλίστας.

Λέων

Ο Λέων έχει γεννηθεί με γούστο. Έχει ταλέντο και έμπνευση και μπορεί να σχεδιάσει δικές του σειρές, που το σίγουρο είναι ότι θα εκπέμπουν δυναμισμό σε όλα τα επίπεδα. Από ρούχα για βασιλιάδες και πρίγκιπες, μέχρι αθλητικά ρούχα που να δείχνουν κίνηση και δυναμισμό. Ο Λέων χωρίς να σκεφτεί πολύ, θα συνδυάσει χρώματα και υφάσματα με αξιοζήλευτα αποτελέσματα.

Photo cover:pixabay.com/Brigitte makes custom works from your photos, thanks a lot

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα