Τα δύο ζώδια που πετυχαίνουν πάντα το στόχο τους

Υπάρχουν δύο ζώδια που είναι πολύ φιλόδοξα, με όραμα και όρεξη για δουλειά, Η κατάκτηση του στόχου είναι μονόδρομος. Ο Ταύρος και ο Αιγόκερως είναι έτοιμοι να θυσιάσουν τα πάντα για να τα καταφέρουν και να ικανοποιήσουν τα όνειρά τους.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι το ζώδιο που πάντα βάζει στόχους και θα κάνει τα πάντα για να τα καταφέρει. Θυσιάζει οικογένεια και προσωπική ζωή, απλά και μόνο για να φτάσει ψηλά. Θέλει να αποδείξει πρώτα στον εαυτό του και μετά στους άλλους ότι μπορεί να πετύχει. Βέβαια από πίσω π θα πρέπει να υπάρχει ένα οικονομικό κίνητρο για να νιώσει ασφάλεια και να προσπαθήσει ακόμα περισσότερο.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι το παράδειγμα για τις αντοχές και την προσήλωση που μπορεί να έχει κάποιος για να ολοκληρωθεί ένα σχέδιο. Έχει υπομονή, κάνει σχέδιο Α και σχέδιο Β, οργανώνει τα πάντα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια ώστε να κατακτήσει την κορυφή. Δεν υπάρχουν εμπόδια σε τίποτα γιατί πολύ απλά τα έχει προβλέψει όλα και έχει για τα πάντα λύσεις. Είναι σίγουρα το ζώδιο που πάντα είναι στην κορυφή.

Photo cover:pixabay.com/15299-darts

Διαβάστε επίσης:

Share: