Μαρίνα Καλογήρου: Η μούσα του Παπακαλιάτη στο «Αν» ποζάρει γυμνή αγκαλιά με τον γιο της

Η Μαρίνα Καλογήρου είναι μια από τις πιο αξιόλογες ηθοποιούς που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την ταινία «Αν» στο πλευρό του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Όμως, πέρα από μια πολύ καλή ηθοποιός, η Μαρίνα Καλογήρου είναι επίσης μητέρα ενός αγοριού. Σταθμός της ζωής της αποτέλεσε η σειρά για τη ζωή της Έλλης Λαμπέτη, αφού όχι μόνο την καθιέρωσε με έναν τρόπο στον χώρο, αλλά στα γυρίσματα γνώρισε και τον μετέπειτα σύζυγό της Τάσο Ζαφειρόπουλο. Δύο χρόνια αργότερα ήρθε στη ζωή ο γιος τους.

Μερικά χρόνια αργότερα το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους στη ζωή, ενώ το 2015 και σε ηλικία μόλις 53 ετών ο Τάσος Ζαφειρόπουλος «έφυγε» από τη ζωή.

H Mαρίνα Καλογήρου δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία από τα παλιά, όταν ο γιος της ήταν μωρό και εκείνη τον κρατούσε γυμνή στην αγκαλιά της. Μάλιστα τη φωτογραφία την τράβηξε ο Τάσος Ζαφειρόπουλος.

Στη λεζάντα έγραψε λόγια του Αμερικανού Λάρι Μπαρέτο. «Τα μωρά είναι κομμάτια αστρόσκονης που τα φύσηξε το χέρι του Θεού. Τυχερή η γυναίκα που γνωρίζει τους πόνους της γέννας γιατί κράτησε ένα αστέρι», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα