Ποιο είναι το γούρι του κάθε ζώδιο

Ορισμένα αντικείμενα συχνά ενισχύουν τις καλές δονήσεις και τη θετικότητα που αναζητάτε. Ανακαλύψτε το γούρι που γεμίζει κάθε ζώδιο με ενθουσιασμό, ασφάλεια και ελπίδα:

Κριός – Ένα κλειδί

Γνωστός ότι δεν θέλει να τα παρατήσει ποτέ, ο Κριός θεωρείται το πιο ενεργητικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Πάντα βρίσκει μέσα του  αρκετό πάθος για να πάει μπροστά  και γι’ αυτό το κλειδί είναι το σύμβολο που τον χαρακτηρίζει περισσότερο. Όπως η Κλειδί, η ακλόνητη αποφασιστικότητά της βοηθά τους ανθρώπους να ανοίξουν πόρτες στις οποίες δεν μπορούσαν να έχουν πρόσβαση πριν.

Ταύρος – Το Σμαράγδι

Καθώς το ζώδιο του Ταύρου έχει στενή σχέση με τη φύση,  ένας σμαραγδένιος πολύτιμος λίθος του ταίριαζε τέλεια  ως γούρι. Τα κοχύλια είναι επίσης τυχερά για τους ιθαγενείς αυτού του ζωδίου.

Δίδυμοι – Κίτρινο Ζαφείρι

Ως ζώδιο του αέρα, οι Δίδυμοι  θα βρουν περισσότερη τύχη φορώντας ένα κίτρινο δαχτυλίδι από ζαφείρι στο  μεσαίο δάχτυλο του χεριού που έχουν συνηθίσει να χρησιμοποιούν. Τα ζάρια είναι ένα άλλο γούρι που μπορεί να κουβαλήσει για να τονώσει το μυαλό του.

Καρκίνος – Φεγγαρόπετρα

Το ζώδιο του Καρκίνου που κυβερνάται από το φεγγάρι,  το τυχερό αντικείμενο που του αντιστοιχεί περισσότερο δεν είναι άλλο από μια φεγγαρόπετρα. πορούν να το φορέσουν ως βραχιόλι ή δαχτυλίδι. Τα μενταγιόν δελφίνι ή πασχαλίτσα είναι άλλες εναλλακτικές.

Λέων – Δαχτυλίδι κιτρίνης

Για να έχουν οι Λέοντες περισσότερες πιθανότητες να γνωρίσουν την ευημερία, την ειρήνη και τον πλούτο, θα βρουν την ευτυχία τους φορώντας ένα δαχτυλίδι κιτρίνης. Μπορεί  επίσης να τους φέρει περισσότερη δημιουργικότητα.

Παρθένος – Ένα στυλό

Η τυχερή γοητεία του ζωδίου της Παρθένου αντιπροσωπεύεται  από ένα πολυτελές στυλό. Αυτό το γούρι τους προστατεύει από τις συνέπειες της ζήλιας που προκαλούν στους άλλους εξαιτίας των επιτυχιών τους.

Ζυγός – Τρίγωνο

Δεν υπάρχει τίποτα πιο αντιπροσωπευτικό από ένα τρίγωνο που να  αντιπροσωπεύει τη φυσική φιλοδοξία των ιθαγενών του Ζυγού: τη δικαιοσύνη. Ένα τριγωνικό μενταγιόν συμβολίζει  την επιθυμία τους για ισορροπία.

Σκορπιός – Πέταλο

Το πέταλο θα ήταν ένα αξιόλογο σύμβολο για να φορούν οι Σκορπιοί καθώς  θα τους προστατεύει από τα κακά πνεύματα. Ένα δαχτυλίδι από κόκκινο κοραλλί πέτρα θα έκανε επίσης το κόλπο.

Τοξότης – Φτερό παγωνιού

Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Τοξότη είναι προικισμένοι με εξαιρετική ευφυΐα και  αξιοσημείωτη εγρήγορση.  Πράγματα που μπορούν να συγχαρούν βάζοντας ένα φτερό παγωνιού στα βιβλία τους. Ένα αξιόλογο γούρι  για τους τολμηρούς του ζωδιακού κύκλου.

Αιγόκερως – Ανοιχτή κεχριμπαρένια πέτρα

Το ιδανικό γούρι για το ζώδιο του Αιγόκερω είναι αυτό που θα τους βοηθήσει να έχουν καλύτερη οπτική στα πράγματα  κατά την εκτέλεση των έργων τους.  Έτσι, μια καθαρή κεχριμπαρένια πέτρα είναι το αντικείμενο με το οποίο μπορούν να σχετίζονται.

Υδροχόος – Ακρίδα

Οι Υδροχόοι εκτιμούν ιδιαίτερα  τα πράγματα που είναι ασυνήθιστα, τα αντικείμενα που αντιπροσωπεύουν μια πασχαλίτσα ή έναν γρύλο είναι γούρι. Σε αυτό το ζώδιο αρέσουν ιδιαίτερα τα ιδιόμορφα πράγματα.

Ιχθείς – Ονειροπαγίδα

Η ονειροπαγίδα είναι ένα φυλαχτό της επιλογής για τους ονειροπόλους Ιχθύων. Διεγείρει τη δημιουργικότητά τους  και τους φέρνει περισσότερη τύχη στις σημαντικές στιγμές της ζωής τους.

Photo cover:pixabay.com/asundermeier/dreamcaracter

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα