Τα λουλούδια που φέρνουν αρνητική ενέργεια στο σπίτι

Μάθετε ποια είναι αυτά τα λουλούδια που δεν πρέπει να κρατάτε στο σπίτι σας για πολύ καιρό γιατί μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα.

Ποια λουλούδια δεν πρέπει να κρατήσετε στο σπίτι;

Τα λουλούδια γενικά συμβολίζουν τη χαρά και τη χαρά κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης, για παράδειγμα, και είναι ένα ωραίο δώρο για να προσφέρετε ή απλά να προσφέρετε στον εαυτό σας. Ωστόσο,  τα ξεθωριασμένα λουλούδια, ακόμα και τα όμορφα, θα πρέπει να απομακρύνονται από το σπίτι  για διάφορους λόγους.

Πρώτα απ ‘όλα, τα  μαραμένα λουλούδια αντιπροσωπεύουν έναν μαγνήτη σκόνης που δεν μπορεί να αφαιρεθεί. Η μούχλα μπορεί επίσης να εγκατασταθεί για να καλύψει αυτά τα λουλούδια, τα οποία θα ήταν επιβλαβή για την υγεία μας. Εάν αυτά τα λουλούδια μείνουν στο σπίτι, μπορεί να προκληθούν σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα λόγω μούχλας. Σας συμβουλεύουμε λοιπόν να τα πετάξετε.

Οι ειδικοί του Φενγκ Σούι εξηγούν επίσης ότι τα παλιά λουλούδια που διατηρούνται πολύ καιρό σε ένα βάζο θα επηρεάσουν  την κυκλοφορία της θετικής ενέργειας, που ονομάζεται “Τσι  “. Αυτή η ενέργεια είναι υπεύθυνη για την αρμονία, την υγεία και την ευημερία των ανθρώπων που ζουν σε ένα νοικοκυριό. Έτσι, όταν τα λουλούδια μαραίνονται και απορροφούν τις καλές δονήσεις σε ένα σπίτι, αυτή η ενέργεια χάνεται.

Τα μαραμένα ή αποξηραμένα λουλούδια είναι επίσης το σύμβολο του θανάτου και της σήψης, προσελκύουν μόνο αρνητικές ενέργειες.

Εκτός από τα μαραμένα λουλούδια, τα πλαστικά λουλούδια ή οποιαδήποτε άλλα κοντινά αντικείμενα που απορροφούν ενέργεια πρέπει να αποφεύγονται. Ειδικότερα η εικόνα μιας κατάστασης ή ενός γεγονότος που είναι δυσάρεστο για εσάς. Μπορεί να φορτώσει ένα μέρος σε κακή δόνηση.

Ποια είναι τα λεγόμενα «άτυχα» λουλούδια και φυτά;

Μερικά φυτά φιλτράρουν τον αέρα, φέρνουν χαρά και ευεξία σε ένα σπίτι, ενώ άλλα φυτά φέρνουν αρνητικές δονήσεις. Ορίστε μερικά παραδείγματα:

  • Κάκτος: Είναι ένα όμορφο αισθητικά φυτό , αλλά σύμφωνα με τις επιταγές του Φενγκ Σούι, τα φυτά με σημεία όπως ο κάκτος και η ακανθώδης ακακία φέρνουν ατυχία στην εστία. Βάζετε πάντα τον κάκτο σας σε εξωτερικό χώρο: στο μπαλκόνι, στη βεράντα ή στον κήπο!

  • Ορτανσίες: Αν και είναι όμορφες και ευαίσθητες, αυτά τα φυτά συμβολίζουν την απομόνωση, την αποτυχία και τη μοναξιά. Αποφύγετε να τα τοποθετήσετε μέσα στο σπίτι σας. Εάν θέλετε πραγματικά να τα κρατήσετε, τοποθετήστε τα έξω για να απαλλαγείτε από τις κακές δονήσεις.
  • Γεράνια: Αυτά τα φυτά  φέρνουν επίσης πολλή αρνητικότητα. Αν και εκτιμώνται ευρέως, συνιστάται ανεπιφύλακτα να τα αφήσετε έξω για να ομορφύνετε τη βεράντα σας.

Άλλα φυτά φέρνουν κακή τύχη σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, όπως το ταμαρίνδο, το βαμβάκι, η Vachellia nilotica, τα νεκρά φυτά, το μπονσάι και το Mehendi.

Επομένως, όλα τα λουλούδια δεν είναι σύμβολο χαράς και ευεξίας, πρέπει όχι μόνο να ξέρετε πώς να τα επιλέξετε αλλά και να αποφύγετε να τα αφήσετε να ξεθωριάσουν στο σπίτι σας.

Photo cover:pixabay.com

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα