Τα 5 βασικά λάθη που κάνουν οι Τοξότες στη ζωή τους

Οι Τοξότες είναι ένα από τα πιο ελεύθερα ζώδια που αγαπάνε την καλή ζωή, τα ταξίδια και την διασκέδαση. Η περιπέτεια είναι η πνοή της ζωής τους. Δεν αγαπάνε τις δεσμεύσεις και κάνουν πολλά λάθη στις σχέσεις τους.

Υπάρχουν 5 βασικά λάθη που κάνουν οι Τοξότες στη ζωή τους:

  1. ΟΙ Τοξότες αφήνουν πολλά πράγματα στη μοίρα τους γιατί δεν θέλουν να ασχοληθούν

Το πάθος τους είναι πολύ έντονο και μόλις χτυπήσει η καρδιά τους γρηγορότερα για κάτι άλλο, εγκαταλείπουν το προηγούμενο και τρέχουν σε αυτό που μόλις βρήκαν. Υπάρχει μία σπίθα μέσα τους που είναι έτοιμη να ανάψει ανά πάσα στιγμή. Εγκαταλείπουν το ταίρι τους πολύ εύκολα και πολλές φορές χωρίς ένα αντίο.

  1. Οι Τοξότες τρέμουν στην ιδέα της δέσμευσης

Οι Τοξότες δεν αντέχουν την ιδέα της δέσμευσης, Έχουν περιστασιακές σχέσεις χωρίς δεσμεύσεις. Η έντονη ανεξαρτησία τους δεν τους επιτρέπει να κάνουν μόνιμες σχέσεις. Δεν θέλουν έλεγχο, θέλουν να νιώθουν την ελευθερία τους, είναι το οξυγόνο τους. Η σχέση για έναν Τοξότη μοιάζει με φυλακή, τόσο του πνεύματος, όσο και του σώματος.

  1. Οι Τοξότες πιστεύουν ότι τα ξέρουν όλα

Οι Τοξότες έχουν πολλές γνώσεις επειδή διαβάζουν και ταξιδεύουν πολύ. Αυτό τους κάνει να νομίζουν ότι είναι παντογνώστες και γίνονται πολύ αντιπαθητικοί στους γύρω τους. Πιστεύουν ότι η γνώμη τους έχει την μεγαλύτερη αξία και αυτό καταντάει κουραστικό και εκνευριστικό.

  1. Οι Τοξότες έχουν υπέρμετρη αισιοδοξία που επηρεάζει αρνητικά τους γύρω τους

Οι Τοξότες είναι η χαρά της ζωής, με υπέρμετρη αισιοδοξία για τα πάντα. Βλέπουν την θετική πλευρά της ζωής και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Το ταίρι τους όμως δεν μπορεί να το καταλάβει, τους παρεξηγεί γιατί θεωρεί ότι αδιαφορούν και εγκαταλείπουν την προσπάθεια αντιμετώπισης της δυσκολίας.

  1. Οι Τοξότες χάνουν εύκολα τον ενθουσιασμό τους

Οι Τοξότες είναι ενθουσιώδης και παρορμητικοί, ασχολούνται με αυτό που θέλουν 24 ώρες το 24ωρο. Μετά από λίγες μέρες κουράζονται έντονα, ξεφουσκώνει ο ενθουσιασμός τους και προχωράνε παρακάτω. Το ταίρι τους νιώθει στην αρχή μία ζεστασιά με έντονο ενδιαφέρον και μετά νιώθουν το απόλυτο τίποτα. Από το ζενίθ στο ναδίρ.

Photo cover:pixabay.com/Gruu-archer

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα