Έλον Μασκ

Forbes: Ο Έλον Μασκ έχασε για λίγο τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο και… επανήλθε – Ποιος τον «αντικατέστησε»

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ έχασε για λίγο τη θέση του στην κορυφή της λίστας με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, «παραχωρώντας» τη θέση του στον Γάλλο μεγιστάνα Μπερνάρ Αρνό

Ο Αρνό πέρασε στην πρώτη θέση, αλλά αυτό δεν κράτησε για πολύ… Ο Έλον Μασκ ξαναπήρε τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο, λίγο αφότου τον έχασε από τον Μπερνάρ Αρνό. Μόλις λίγο νωρίτερα, το Reuters και το Forbes μετέδωσαν ότι ο ιδιοκτήτης του Twitter και επικεφαλής της Tesla είχε χάσει τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο από τον Μπερνάρ Αρνό.

Και αυτό συνέβη, καθώς φαίνεται ότι του στοίχισε πολύ ακριβά η πώληση μετοχών της εταιρείας ηλεκτρικών αυτοκινήτων, για να χρηματοδοτήσει τη συμφωνία εξαγοράς της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης έναντι 44 δισ. δολαρίων.

Σύμφωνα με το περιοδικό, ο άτυπος αυτός τίτλος πέρασε, τελικά, μόνο για λίγο, στον Γάλλο μεγιστάνα Μπερνάρ Αρνό (και την οικογένειά του), τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της LVMH, της μεγαλύτερης εταιρείας ειδών πολυτελείας στον κόσμο.

Την περασμένη χρονιά ο Αρνό βρισκόταν στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας του Forbes, πίσω από τον Μασκ και τον Τζεφ Μπέζος. Σύμφωνα με το περιοδικό, η προσωπική περιουσία του ανέρχεται σήμερα στα 185,4 δισ. δολάρια, έναντι 185,3 δισ. δολαρίων του Μασκ.

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα