Τα δύο ζώδια που λατρεύουν το δράμα

Υπάρχουν δύο ζώδια που θέλουν να κεντρίζουν το ενδιαφέρον των γύρω τους. Εκφράζουν έντονα παράπονα και νιώθουν ότι βιώνουν την αδικία στο dna τους. Κλαίνε για να τραβήξουν την προσοχή αυτών που θέλουν. Θα κάνουν τα πάντα για να αποδείξουν ότι έχουν αδικηθεί. Δεν λειτουργεί η λογική τους, δουλεύει μόνο το συναίσθημα και πέφτουν στον λάκκο του δράματος που έχουν σκάψει οι ίδιοι.

Κριός

Ο Κριός αγαπάει την φασαρία, τον καβγά και την έντονη διεκδίκηση. Θέλει να αποδείξει ότι έχει δίκιο και ότι δεν έχει κανένα μερίδιο ευθύνης. Θα προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια για να τα καταφέρει. Θα φωνάξει, θα κατηγορήσει, θα υπονομεύσει, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρει. Ζει μέσα σε ένα δράμα που δημιουργεί ο ίδιος. Πάντα υπάρχει ένα υπόστρωμα αλήθειας που πάνω εκεί χτίζει το δικό του παραμύθι.ADVERTISING

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι η απόδειξη του δράματος. Βασίζεται πάνω σε μία ιστορία που του έχει συμβεί και εκεί γράφει ολόκληρο σενάριο, με πολλές λεπτομέρειες. Η ευαισθησία που τον χαρακτηρίζει, τον βοηθάει να δημιουργεί ιστορίες από το πουθενά. Θα κλάψει, θα γκρινιάξει, θα συρθεί στα πατώματα, θα φτάσει στο χείλος του γκρεμού και στο τέλος θα σωθεί από την καλή νεράιδα. Η υπερβολή είναι στο αίμα του.

Photo cover:pixabay.com/Xandra_Iryna

Διαβάστε επίσης:

Share: