Υπόθεση Άλεξ: Νέα στοιχεία 16 χρόνια μετά -Οι μαρτυρίες στη εκπομπή της Νικολούλη (βίντεο)

Με την υπόθεση εξαφάνισης του μικρού Άλεξ που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, ασχολήθηκε την Παρασκευή το βράδυ η Αγγελική Νικολούλη και η εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Ο Αλέξανδρος Μεσχισβίλι δολοφονήθηκε σε ηλικία μόλις 11 χρόνων. Ήταν μαθητής Ε’ δημοτικού, με καταγωγή από τη Γεωργία. Ζούσε με τη μητέρα του, Νατέλα και τον πατριό του Δημήτρη στη Βέροια.

Εξαφανίστηκε την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2006, μεταξύ 7-8 το απόγευμα, από την περιοχή Ελιάς – Ανοίξεως Βέροιας.

Δεκαέξι χρόνια μετά τη δολοφονία του 11χρονου Άλεξ, τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως, ενώνουν τα σκόρπια κομμάτια του παζλ, οδηγώντας τις Αρχές σε νέο κύκλο ερευνών για να εντοπιστεί πλέον η σορός του άτυχου παιδιού, που έπεσε θύμα άγριου bullying από συμμαθητές του στη Βέροια.

Ήταν 3 Φεβρουαρίου 2006, όταν δέχθηκε τα θανάσιμα χτυπήματα των πέντε σκληρών της «άγουρης» συμμορίας. Τον οδήγησαν σ’ ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι κοντά στο δημαρχείο της πόλης και πέθανε αβοήθητος. Δύο μέρες μετά τον έβαλαν σ’ ένα καρότσι σούπερ μάρκετ και τον μετέφεραν στην Μπαρμπούτα.

Κάποιοι ενήλικες από το περιβάλλον τους, φρόντισαν να εξαφανίσουν τη σορό του στην κοντινή περιοχή. Αυτή φέρεται πλέον να είναι η παλιά εβραϊκή συνοικία γύρω από τον Τριπόταμο. Εκεί οδηγούν οι νέες μαρτυρίες στη μητέρα του παιδιού, αλλά και στην εκπομπή.

Αποδεικνύεται από την έρευνα του «Τούνελ», ότι κάποιοι που εμφανίστηκαν ως εργάτες του Δήμου, όπως ανέφερε η μάρτυρας, φορώντας τα χαρακτηριστικά κίτρινα γιλέκα, έσκαψαν εκείνες τις ημέρες του χιονιά στην περιοχή και εξαφάνισαν τον Άλεξ. Παρόμοια μαρτυρία είχε δοθεί και πριν από χρόνια στην εκπομπή. Ο μάρτυρας είδε να ρίχνουν τσιμέντο στον ίδιο χώρο.

Η εκπομπή βρέθηκε πάλι στη Βέροια για επιτόπια έρευνα στην παλιά εβραϊκή συνοικία και μίλησε με υπεύθυνους του Δήμου, με εργολάβους, αλλά και με κατοίκους της περιοχής.

Στο «Τούνελ» μίλησε και η ξεναγός Εβραϊκής συνοικίας Μπαρμπούτας, Μαρία Ψυχάρη. Ανέφερε πως εκείνη την περίοδο του Άλεξ, η περιοχή είχε μία τελείως διαφορετική εικόνα, ερημική και εγκαταλελειμμένη. Κάτοικος της περιοχής έκανε λόγο για πολλά σκοτεινά σημεία, καθώς τότε στους εξωτερικούς χώρους δεν υπήρχε ούτε φωτισμός.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα