Μαίρη Συνατσάκη: Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της

Εξιτήριο από το μαιευτήριο πήρε η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία στις 5 Δεκεμβρίου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η γνωστή παρουσιάστρια και Instagrammer έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό και αποκάλυψε πως εκείνη και ο Ίαν Στρατής βρίσκονται πλέον, στο σπίτι με τη νεογέννητη κόρη τους .

Μάλιστα, δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με το μωρό, ενώ στη λεζάντα με συγκινητικά λόγια εξήγησε πως μετά τον ερχομό της κόρης της, βλέπει τα πάντα διαφορετικά. Επίσης, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον γιατρό της, αλλά και τις μαίες που ήταν συνεχώς δίπλα της, ενώ συγκινούν τα λόγια της για τον σύντροφό της.

Συγκεκριμένα, έγραψε στη λεζάντα: «Βγήκαμε από το μαιευτήριο στην Κηφισίας. Μόνο που δεν ήταν πια η Κηφισίας αυτή. Τα χρώματα αυτού του κόσμου έξω από το δωμάτιο που μείναμε τις τρεις τελευταίες ημέρες, εγώ δεν τα θυμάμαι έτσι. Ούτε ο αέρας αυτός μοιάζει με απλό οξυγόνο. Κι αυτήν την διαδρομή κανονικά θα έπρεπε να την αναγνωρίζω. Την εχώ κάνει εκατοντάδες φορές. Αλλά τώρα… Τώρα; Τώρα, ούτε ξέρω, ούτε θυμάμαι, ούτε που με νοιάζει που θα στρίψω. Δεν ξέρω τίποτα από εδώ και πέρα. Θα είναι νέα ζωή. Η τυχερή σαλοπέτα έφτασε στον προορισμό της 🤍».

Και συμπλήρωσε για τον αγαπημένο της, Ίαν Στρατή: “Εσύ που μου παίρνεις τα σκοτάδια και τα φέρνεις πίσω φωτεινά”, ενώ δεν παρέλειψε μεταξύ άλλων να ευχαριστήσει τον κόσμο για τις αμέτρητες ευχές που της έστειλε. “Τα μηνύματα σας είναι παραπάνω από συγκινητικά. Σαν να έχω μια τεράστια οικογένεια στα πέρατα της χώρας που περίμενε να λούσει με αγάπη την μικρουλένια μας. Σας ευγνωμονώ 🌻”, έγραψε.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα