Ο Φοίβος αποκαλύπτει για πρώτη φορά: Δεν συνεργάστηκα με την Άννα Βίσση για να μη στεναχωρήσω τη Δέσποινα Βανδή!

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, “Καλύτερα δεν γίνεται” ήταν το μεσημέρι της Κυριακής (11/12), ο Φοίβος σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις. Και ο “Μίδας” της μουσικής, όπως συνηθίζουν να τον αποκαλούν, είχε πολλά να πει.

Ωστόσο, μία ατάκα του ήταν εκείνη που θα λέγαμε πως… ανάβει φωτιές, μιας και ο Φοίβος εμμέσως αποκάλυψε πως η “αιώνια” κόντρα της Άννας Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή μάλλον ήταν υπαρκτή. Παρόλο που οι δύο τραγουδίστριες μετά τη “συμφιλίωσή” τους τονίζουν πως ποτέ δεν είχαν κόντρα και όλο αυτό ήταν ένα κατασκεύασμα του Τύπου της εποχής; Ήταν;

Ο Φοίβος δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση, όμως, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως είχε βρεθεί πολύ κοντά σε συνεργασία με την Άννα Βίσση, αλλά στο παρά ένα, τη σταμάτησε, διότι όπως είπε, δεν ήθελε να στεναχωρήσει την Δέσποινα Βανδή!

«Είχε πάει να γίνει κάποια στιγμή το Φοίβος – Άννα αλλά δεν έγινε ποτέ γιατί θεώρησα ότι θα στεναχωρούσα πολύ τη Δέσποινα. Με τη Δέσποινα δεν ήμουν απλώς ο παραγωγός και συνθέτης της. αλλά, ήμουν και φίλος της και δε θα ήθελα ποτέ να στεναχωρήσω τη φίλη μου. Βάζω πάντα τη φιλία πάνω από τη δουλειά. Θα μπορούσε λοιπόν να έχει συμβεί αλλά, δε συνέβη», αποκάλυψε χαρακτηριστικά, χωρίς να διευκρινίσει, αν ήταν δική του υπόθεση ότι θα στεναχωριόταν η καλή του φίλη ή είχε προηγηθεί κάποια συζήτηση μεταξύ τους.

Πάντως, όπως πρόσθεσε στη Ναταλία Γερμανού, «τώρα θα συνεργαζόμουν με μεγάλη χαρά με την Άννα».

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα