Χάρις Αλεξίου – Μαρία Καβογιάννη: Υποκλίνονται η μία στο ταλέντο της άλλης – Κι εμείς στο δικό τους

Φέτος, το Maestro είναι η σειρά που καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό κάθε Πέμπτη βράδυ, ενώ η επιτυχία της πέρασε τα στενά όρια της ελληνικής τηλεόρασης αφού σύντομα θα ανέβει και στο Netflix, αποτελώντας την πρώτη ελληνική σειρά που μπαίνει στη διάσημη πλατφόρμα.

Για τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έχουν γραφτεί πολλά και για τον ίδιο ειδικά, αφού όλοι συμφωνούν πως βρίσκεται στην πιο δημιουργική και ώριμη φάση του. Και μπορεί όλοι οι ηθοποιοί να είναι εξαιρετικοί στους ρόλους τους, όμως, η Μαρία Καβογιάννη, χωρίς αμφιβολίες, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, με τη συγκλονιστική της ερμηνεία.

Και στο ταλέντο της υποκλίνονται όλοι. Ακόμα και η Χάρις Αλεξίου, η οποία στο Maestro ξεδίπλωσε και τις υποκριτικές της ικανότητες, εντυπωσιάζοντας τους πάντες και ως ηθοποιός. Μαρία Καβογιάννη και Χάρις Αλεξίου χάρισαν στο τηλεοπτικό κοινό μοναδικές στιγμές ενώ φαίνεται πως οι δυο τους απόλαυσαν στο έπακρο τη συνεργασία τους.

Χάρις Αλεξίου – Μαρία Καβογιάννη: Υποκλίνονται η μία στο ταλέντο της άλλης

Έτσι, λίγες μέρες πριν το φινάλε του πρώτου κύκλου του Maestro, οι δύο γυναίκες μέσα από το Instagram, υποκλίθηκαν η μία στο ταλέντο της άλλης με συγκινητικά λόγια. Κι εμείς στο δικό τους!

Η Χάρις Αλεξίου ανέβασε στο προφίλ της μία φωτογραφία της με τη Μαρία Καβογιάννη από τη σειρά γράφοντας στη λεζάντα: “Μαρία μου θυμάμαι που μπέρδευα τα λόγια μου στο πρώτο μας γύρισμα. Και πεθάναμε απ’τα γέλια. Υποκλίνομαι στο ταλέντο σου”.

Αλλά και η ηθοποιός στο δικό της προφίλ ανέβασε, επίσης μία κοινή της φωτογραφία με τη σπουδαία τραγουδίστρια γράφοντας: “Η πιο όμορφη, γλυκιά, ζεστή, γενναιόδωρη αγκαλιά… Χαρούλα μου είσαι το δώρο μου που γεμίζεις τα μάτια μου με το φως σου… σκορπάς το θείο σου ταλέντο απλόχερα και μοναδικά. Είναι τιμή μου που παίζω μαζί σου. Σ’ αγαπώ”.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα