Ντρου Μπάριμορ: Αυτός είναι ο λόγος που δεν παίρνει δώρα στις κόρες της τα Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι περισσότερο ψάχνουν τα δώρα που θα κάνουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Οι, δε, γονείς ήδη δέχονται… παραγγελίες από τα παιδιά τους για τα δώρα που περιμένουν κάτω από το δέντρο. Αλλά αυτό ως φαίνεται δεν ισχύει για τα παιδιά της Ντρου Μπάριμορ, μιας και η διάσημη ηθοποιός δεν τους κάνει τα Χριστούγεννα δώρα παιχνίδια ή ρούχα.

Η Ντρου Μπάριμορ μίλησε στο “Entertainment Tonight” και μεταξύ άλλων, ανέφερε πως αντί να αγοράζει στις δύο κόρες της παιχνίδια και ρούχα, τα οποία δεν μπορούν να εκτιμήσουν στην ηλικία τους, προτιμά να δημιουργεί αναμνήσεις μαζί τους, ταξιδεύοντας.

«Τις πηγαίνω κάθε Χριστούγεννα ένα ταξίδι. Δεν τους παίρνω δώρα. Νομίζω στις ηλικίες αυτές δεν τα αγαπούν ιδιαίτερα. Νομίζω ότι είναι καλύτερα να πάμε κάπου, να μάθουμε το μέρος και να το θυμόμαστε στο μέλλον, να έχουμε φωτογραφίες και να ζήσουμε αυτή την εμπειρία. Αυτό θέλω να τους δώσω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Δεν παραπονιούνται ποτέ ότι δεν τους αρέσει κάτι τέτοιο. Οπότε κι εγώ είμαι πολύ χαρούμενη που μπορώ να τους το κάνω αυτό».

Η Ντρου Μπάριμορ έχει αποκτήσει δύο κόρες με τον πρώην σύζυγό της, Γουίλ Κόπλεμαν, την 10χρονη Όλιβ και την 8χρονη Φράνκι.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα