Πώς η πρώτη χριστουγεννιάτικη φωτογραφία του Κάρολου ως βασιλιάς συνδέεται με τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

Τα πρώτα Χριστούγεννα ως βασιλιάς θα είναι τα φετινά για τον Κάρολο. Και όπως επιτάσσει το πρωτόκολλο, λίγες ημέρες πριν τις εορτές, το Παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη χριστουγεννιάτικη κάρτα του βασιλιά Καρόλου στην οποία ποζάρει μαζί με την βασιλική σύζυγο, Καμίλα.

Ωστόσο, όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος, πίσω από τη φωτογραφία κρύβεται μία άγνωστη λεπτομέρεια: τραβήχτηκε λίγες ημέρες πριν τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Συγκεκριμένα η φωτογραφία απαθανατίστηκε σε συγκέντρωση στην εκδήλωση Braemar Royal Highland Gathering, τον Σεπτέμβριο, όταν, δηλαδή, ο σημερινός βασιλιάς της Αγγλίας, ήταν πρίγκιπας της Ουαλίας.

Το καρέ κατέγραψε στις 3 Σεπτεμβρίου, πέντε ημέρες πριν τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, ο βραβευμένος φωτογράφος, Σαμ Χουσεΐν. Σε αυτή ο βασιλιάς Κάρολος είναι φωτογραφημένος προφίλ ενώ η Καμίλα τον κοιτάει και χαμογελάει. Στην τότε εκδήλωση ο Καρολος είχε εγκαινιάσει μια νέα δομή εορτάζοντας το Πλατινένιο Ιωβηλαίο καθως τότε η βασίλισσα Ελισάβετ δεν είχε καταφέρει να παρευρευθεί λόγω της κατάστασης της υγείας της.

Αυτά τα Χριστούγεννα, πάντως, θα είναι διαφορετικά για τη βασιλική οικογένεια, καθώς είναι τα πρώτα χωρίς τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Δείτε τη βασιλική χριστουγεννιάτικη κάρτα

Διαβάστε επίσης

Share: