Με ποια ζώδια ταιριάζουν απόλυτα οι Αιγόκεροι

Οι Αιγόκεροι είναι μοναχικοί και ψυχροί. Ξέρουν ότι δεν πρέπει να εμπιστεύονται κανέναν άλλον, εκτός από τον εαυτό τους. Είναι συγκεντρωτικοί και απόλυτοι με την δυσπιστία σε πρώτο πλάνο. Είναι πολύ τίμιοι, υπεύθυνοι και με ακλόνητα πιστεύω.

Δεν έχουν πολλούς φίλους, αλλά όσους έχουν τους θεωρούν οικογένεια. Είναι καταξιωμένοι στην εργασία τους γιατί πάντα πετυχαίνουν τους στόχους τους. Είναι φιλόδοξοι και δεν βλέπουν ποτέ εμπόδια μπροστά τους και αν τύχει να δουν ή τα πηδούν ή τα κλοτσούν και περνούν από δίπλα.

Υπάρχουν τέσσερα ζώδια που ταιριάζουν απόλυτα με τους Αιγόκερους, είναι και οι μόνοι που μπορούν να τους ανεχθούν.

Ταύρος

Ο Ταύρος καλύπτει την ανάγκη για ασφάλεια και αγάπη σε έναν Αιγόκερω. Υπάρχει χημεία στον έρωτα και το σεξ είναι εκρηκτικό. Η σχέση είναι ουσιαστική και με έντονο το στοιχείο της επικοινωνίας, κάτι που ο Αιγόκερως στερείτε και ο Ταύρος του το ενεργοποιεί.Καρκίνος

Ο Καρκίνος θα αγκαλιάσει και θα φροντίσει έναν Αιγόκερω χωρίς να μιλάει και να ζητάει πολλά. Ο Αιγόκερως θα νιώσει τον έρωτα και την αληθινή αγάπη και θα νιώσει ότι βρήκε το άλλο του μισό. Ο Καρκίνος είναι ήσυχος και λειτουργεί σε χαμηλούς ρυθμούς κάτι που αναζητά και επικροτεί το Αιγόκερως. Είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός για γάμο και οικογένεια.


Σκορπιός

Ο Σκορπιός με τον Αιγόκερω είναι ο τέλειος συνδυασμός στο σεξ. Από την πρώτη ματιά καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον. Το καλό σεξ κρατάει σε αφύπνιση την σχέση και μπορεί να διαρκέσει στην ίδια ένταση μέχρι το τέλος της ζωής τους, όποια ηλικία και να φτάσουν.Υδροχόος

Ο Υδροχόος καλύπτει πολλά κενά του Αιγόκερου. Έχουν κοινούς στόχους και αγαπούν και οι δύο την απομόνωση, την οποία προσφέρει ο ένας στον άλλον χωρίς γκρίνια. Λειτουργούν και οι δύο με ψυχρή λογική και μπορεί να καταλάβει ο ένας τον άλλον. Η σχέση τους είναι ισότιμη και ειλικρινή.

Photo cover:pixabay.com/cocoparisienne-lovers

Διαβάστε επίσης:

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα