Πώς με 4 μαξιλάρια η Καλομοίρα ξεπέρασε την κρίση στον γάμο της!

Στην Ελλάδα βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Καλομοίρα, η οποία θα πάρει μέρος στο Madwalk. Και με την επιστροφή της, αλλά και τις δηλώσεις της στις τηλεοπτικές εκπομπές, μάς θύμισε γιατί η Ελλάδα πριν 18 χρόνια τη λάτρεψε κι έγινε το αγαπημένο κορίτσι όλων.

Η Καλομοίρα παρόλο που έχουν περάσει τα χρόνια, έχει μεγαλώσει, έχει παντρευτεί κι έχει αποκτήσει 3 παιδιά, δεν χάνει τον κοριτσίστικο αυθορμητισμό της. Παραμένει το “Καλομοιράκι” που πρωτογνωρίσαμε στο δεύτερο Fame Story, το μακρινό 2004 και απολαμβάνουμε τον αυθορμητισμό της και τον τρόπο που εκμυστηρεύεται προσωπικά θέματα, όπως η κρίση στον γάμο της.

Η Καλομοίρα μίλησε στο Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο ξεπέρασαν την κρίση στον γάμο τους με τον Γιώργο Μπούσαλη. Το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και 12 χρόνια και στην καθημερινότητά τους κατά καιρούς αντιμετωπίζουν προβλήματα, τα οποία καταφέρνουν να ξεπερνούν με έναν παράδοξο τρόπο.

«Έχω μία τέλεια therapist γιατί είχα δυσκολίες στα παιδικά μου χρόνια, αλλά πήρα πολλή αγάπη. Αλλά δεν το είπα ποτέ στον Γιώργο ότι πήγα, για να μην πει παντρεύτηκα μία τρελή. Σε κάθε παντρειά (γάμος) υπάρχει μία στιγμή που λες “θέλω να πάρω μία ανάσα. Εσύ κοιμήσου λίγο πιο μακριά και θα βάλω ανάμεσά μας 4 μαξιλάρια, γιατί δεν θέλω να σε δω. Αλλά είναι νορμάλ όλο αυτό”. Αλλά η αγάπη μεγαλώνει με τα χρόνια και αλλάζει και είναι ωραίο όλο αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα