Τα δύο πιο κακόγουστα ζώδια

Υπάρχουν άνθρωποι που το κιτς τους αντιπροσωπεύει σε πολλά επίπεδα στη ζωή τους. Ο Δίδυμος και Τοξότης είναι τα πιο κακόγουστα ζώδια. Θα το καταλάβεις από τα ρούχα τους, τα παπούτσια τους, τα έπιπλά στο σπίτι τους, μέχρι και το αυτοκίνητό τους.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος στο θέμα γούστου, ειλικρινά δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποιον εαυτό του εκφράζει. Δεν ξέρει τι είναι μόδα…. Φοράει ότι βρίσκει μπροστά του. Βέβαια μέσα σε αυτά που επιλέγει να φοράει νιώθει άνετα, χωρίς να τον ενοχλούν τα σχόλια των γύρω του, που ξέρει ότι υπάρχουν. Τα ρούχα και τα παπούτσια για έναν Δίδυμο υπάρχουν μόνο για να καλύπτουν το δέρμα του ανθρώπου.

Τοξότης

Ο Τοξότης θέλοντας να εντυπωσιάσει χρησιμοποιεί πολλά έντονα χρώματα μεταξύ τους, που στο τέλος δίνουν έναν κιτς αποτέλεσμα. Έχει μία ενημέρωση για τη μόδα, αλλά δεν έχει γούστο. Δεν μπορεί να τηρήσει ισορροπίες χρωμάτων και υφασμάτων. Ο Τοξότης μπορεί να έχει στο σπίτι του ένα φωσφοριζέ πορτοκαλί καναπέ και έναν κίτρινο φωσφοριζέ τοίχο και το χαλί να είναι λαχανί. Συνδιάζει τις τάσεις της μόδας, χωρίς αρμονία.

Photo cover:pixabay.com/Ahmad Ardity

Διαβάστε επίσης:

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα