Τα δύο ζώδια που επιστρέφουν στην ίδια σχέση

Η επιστροφή στην ίδια σχέση είναι ένα συχνό φαινόμενο. Όλοι έχουμε στον περίγυρό μας ζευγάρια που χωρίζουν και μετά από λίγο καιρό ξανασμίγουν. Αυτές οι βαλαντωμένες σχέσεις όχι μόνο δεν επιβιώνουν, αλλά εξαφανίζουν οποιοδήποτε καλό συναίσθημα υπήρχε σε αυτή τη σχέση. Υπάρχουν δύο ζώδια που η ανασφάλεια που νιώθουν τους οδηγεί στο πισωγύρισμα μίας σχέσης. Ο Ζυγός και ο Τοξότης θα επιστρέψουν πολύ εύκολα στην σχέση που είχαν και διακόπηκε για μικρό χρονικό διάστημα.

Ζυγός

O κλασσικός Ζυγός απλά δεν ξέρει τι θέλει, είναι μόνιμα σε ένα δίλημμα, να μείνει ή να φύγει; Δεν μπορεί να μείνει μόνος του και για αυτό επιδιώκει να βρει καινούργιο έρωτα, για να μην βολευτεί με τον παλιό. Του αρέσει η καλή ζωή και χτίζει μία πολύ ωραία εικόνα, ενώ ταυτόχρονα είναι πολύ κτητικός. Μόλις βρει το νέο έρωτα εξαφανίστηκε, έφυγε και μάλιστα πολύ γρήγορα.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ίσως το μοναδικό ζώδιο που δεν τον ενοχλεί να ζει μόνο του, δεν επιλέγει να κάνει μόνιμη σχέση, αλλά δεν θέλει να μείνει και εντελώς μόνος του. Γενικότερα βαριέται πολύ εύκολα και τον βολεύει να επιστρέφει στην προηγούμενη σχέση του, που συνήθως τον εκτιμά και τον σέβεται. Του αρέσει η φροντίδα και η περιποίηση, αρκεί να μην υπάρχει πίεση για μόνιμη δέσμευση.

Photo cover:pixabay.com/tongchang-couple

Διαβάστε επίσης:

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα