Το άγνωστο επάγγελμα της Κάρμεν Ρουγγέρη -«Έβγαζα 50.000 ευρώ τον μήνα από αυτό»

Στην ενασχόλησή της με έναν τομέα που της έφερνε 50.000 ευρώ τον μήνα αναφέρθηκε μέσω συνέντευξής της η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Η ηθοποιός και συγγραφέας παιδικών βιβλίων ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του «Status» στο AstraTV ανήμερα τα Χριστούγεννα και μίλησε για την πορεία της στο θέατρο και την αγάπη της για τις παιδικές παραστάσεις. Επίσης αποκάλυψε μια άλλη καλλιτεχνική ενασχόλησή της που δεν είναι τόσο γνωστή και της έφερε αρκετά χρήματα.

«Το σπίτι μου το έκανα από τη ζωγραφική» είπε χαρακτηριστικά η Κάρμεν Ρουγγέρη, και συμπλήρωσε: «Κάποια στιγμή δεν μας έφταναν τα χρήματα για να πληρώσουμε τα γραμμάτια για το δάνειο του σπιτιού και έβαλα μπροστά τη ζωγραφική στο ύφασμα, έκανα ζωγραφιστά νυφικά. Κι από ‘κει που έπαιρνα 3.500 ευρώ μισθό στο Εθνικό Θέατρο, έβγαζα 50.000».

Συνεχίζοντας την αναφορά της επί του θέματος, σημείωσε: Έτσι έκανα το σπίτι μου, το αυτοκίνητό μου. Όλα από αυτό. Το έκανα για 8 χρόνια, δούλεψα πολύ. Βέβαια, μετά βγήκαν και ανταγωνιστές, γιατί πρώτη το είχα λανσάρει εγώ. Η αλήθεια είναι ότι πάντοτε έβρισκα τρόπο να βρω κάτι καινούργιο για να μπορέσω να τα βγάλω πέρα καλύτερα στη ζωή μου. Και οτιδήποτε έβαζα με τον νου μου, αποδεικνυόταν ότι θα πάει καλά».

Όπως είπε η Κάρμεν Ρουγγέρη: «Ζωγράφισα το νυφικό μου και πήγα με μία φίλη μου σε ένα κατάστημα και τους λέω “γιατί να έχετε ένα κεντημένο νυφικό και να μην έχετε ένα ζωγραφιστό;”. Λέει αυτός: “Ενδιαφέρομαι, έχω παλιά νυφικά και δεν ξέρω τι να τα κάνω”. Τα παίρνω εγώ, ζωγράφισα 1-2 νυφικά, τα έβαλε στη βιτρίνα και έγιναν ανάρπαστα. Με έπαιρναν μέχρι από τη Λάρισα και μου ζητούσαν νυφικά».

Διαβάστε επίσης

Share: