Πέθανε η Εριέττα Λάτση, σε ηλικία 97 ετών -Η αδημοσίευτη φωτό με την κόρη της Μαριάννα από το 1971

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου της Εριέττας Λάτση-Τσουκαλά σε ηλικία 97 ετών.

Η πολυαγαπημένη μητέρα του Σπύρου, της Μαργαρίτας και της Μαριάννας Λάτση «έφυγε» από τη ζωή και σύμφωνα με πληροφορίες πριν από έναν περίπου μήνα είχε γιορτάσει σε στενό κύκλο τα γενέθλιά της στο σπίτι της στην Εκάλη.

Δύο αδημοσίευτες φωτογραφίες της Μαριάννας Λάτση στα νιάτα της μαζί με τους γονείς της ήρθε για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του γνωστού φωτογράφου Κλεισθένη Δασκαλάκου στο Instagram.

Στη λεζάντα των αδημοσίευτων φωτογραφιών αναφέρεται: «Ο Κλεισθένης απαθανατίζει με το φακό του την Μαριάννα Λάτση με τους γονείς της Γιάννη και Εριέττα, στην εταιρεία Πετρόλα στις 19 Δεκεμβρίου 1971. Η Εριέττα Λάτση υπήρξε μια από τις εμβληματικότερες μορφές της κοινωνικής και επιχειρηματικής ζωής του τόπου που στάθηκε με τρόπο ξεχωριστό στο πλευρό του Έλληνα μεγιστάνα μέχρι το τέλος της ζωής του. Σήμερα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 97 ετών. (Αδημοσίευτες φωτογραφίες)».

Η Εριέττα Τσουκαλά-Λάτση θα ταφεί δίπλα στον σύζυγό της, καπετάν Γιάννη Λάτση, ο οποίος είχε φύγει από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών. Το τελευταίο «αντίο» προγραμματίζεται σε στενό οικογενειακό κύκλο στο ιδιωτικό παρεκκλήσι της οικογένειας, στην Κηφισιά.

Διαβάστε επίσης

Share: