Τα sneakers είναι τα παπούτσια που δεν αποχωριζόμαστε και φέτος τον χειμώνα – Ακόμα και στο ρεβεγιόν (φωτό)

Οι γιορτές ήρθαν και προτού το καταλάβουμε καλά-καλά θα αποτελούν παρελθόν. Βέβαια, μπροστά μας έχουμε την Πρωτοχρονιά που σημαίνει ότι μας περιμένει ακόμα ένα ρεβεγιόν. Το πρώτο του νέου έτους κι εννοείται πως θέλουμε να ξεχωρίσουμε και η νέα χρονιά να μας βρει πιο fashion από ποτέ.

Όμως πάνω απ’ όλα είναι η άνεση. Γι’ αυτό και τα sneakers είναι η νούμερο ένα τάση τα τελευταία χρόνια. Σε μια εποχή με τρελούς ρυθμούς που οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες της γυναίκας είναι όλο και περισσότερες, τα αθλητικά παπούτσια σε βοηθάνε να αντέξεις στα ανεξάντλητα ωράρια. Εξάλλου, μπορείς να τα φορέσεις όλες τις εποχές του χρόνου, από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ συνδυάζονται ακόμα και με μια βραδινή εμφάνιση.

Ναι, το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν που λέγαμε παραπάνω. Μπορεί να σε ξενίζει κάπως η ιδέα, αλλά ο συνδυασμός sneakers με ένα βραδινό ντύσιμο, είναι τελευταία το νούμερο ένα fashion trend. Άλλωστε τα αθλητικά, είναι τα παπούτσια που μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και σε κάθε περίσταση.

Η Κατερίνα Γιατζόγλου έχει υιοθετήσει από τις πρώτες τα αθλητικά παπούτσια – λόγω του αθλητικού παρελθόντος της – προτού καν ξεκινήσει η τάση στη μόδα και τα φορά από το πρωί μέχρι το βράδυ. Παρακάτω μας δίνει υπέροχες ιδέες πώς να τα συνδυάσουμε με φόρεμα και να γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι ενός σικ ντυσίματος.

Στο γυμναστήριο – αλήθεια, έχεις βάλει κι εσύ στους στόχους για τη νέα χρονιά μία εγγραφή στο γυμναστήριο; – στη βόλτα, στις πεζοπορίες, στο γραφείο, τα sneakers είναι τα παπούτσια που θα τα “λιώσεις” και δεν θα βγάλεις ποτέ. Εντάξει, εκτός από τις ώρες που θα πας για ύπνο.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα