Συγκλονίζει ο Δημήτρης Μακαλιάς: Πώς διαισθάνθηκε τον θάνατο του αδελφού του

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο οποίος μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη διαίσθηση που είχε για κάποια περίοδο κάθε Πρωτοχρονιά που έβγαινε αληθινή, αποκαλύπτοντας πως είχε διαισθανθεί ακόμα και τον θάνατο του αδελφού του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μόλις στα 30 του χρόνια.

«Κάθε χρόνο στην αλλαγή της Πρωτοχρονιάς με ρωτούσε η μητέρα μου: αυτή τη χρονιά τι στόχο βάζεις; Και της έλεγα πάντα την αίσθηση που είχα την ώρα που άλλαζε ο χρόνος. Θυμάμαι το ’99 της λέω: νιώθω ότι φέτος θα κάνω κινηματογράφο. Και μετά από 6 μήνες έγινε το «Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι» στην Κεφαλλονιά και πήγα και έκανα ένα μικρό guest» αναφέρει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Διαισθάνθηκε τον θάνατο του αδελφού του

Και συνέχισε την ανατριχιαστική περιγραφή του: «Την άλλη Πρωτοχρονιά της λέω: μαμά, μου μυρίζει πολύ έντονα ξενοδοχείο και έχω την αίσθηση ότι θα πετάξω. 6-7 μήνες μετά, κάνω ένα ταξίδι για δύο μήνες στον Καναδά, κάνω roadtrip, σε ξενοδοχεία και τα λοιπά. Αυτό που αισθανόμουν τότε, χωρίς να υπάρχει κάτι προσχεδιασμένο, συνέβαινε. Και αυτό το σταμάτησα, όταν έχασα τον αδελφό μου» συμπληρώνει στη συνέχεια ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Εκείνη τη χρονιά μου λέει: τι αισθάνεσαι; Της λέω: τίποτα, αυτή τη χρονιά δεν μου ‘ρχεται κάτι. Μία ώρα μετά, με παίρνει μία φίλη να πάμε σε ένα σπίτι και της λέω: τώρα βλέπω τι θα μου φέρει η χρονιά: μαύρο. Της λέω: δεν θέλω να σε αγχώσω – οδηγούσε κιόλας – αλλά νομίζω ότι αυτή η χρονιά είναι η τελευταία μου, θα πεθάνω. Και όπως το αισθάνομαι αυτή τη στιγμή, ούτε το Πάσχα δεν θα βγάλω» θυμάται ο ηθοποιός.

«Δύο ώρες μετά, της λέω: όλα καλά, δεν θα πεθάνω εγώ, έφυγε από πάνω μου αυτό το μαύρο, θα πάει κάπου αλλού. Και έναν μήνα μετά, χάσαμε τον αδελφό μου. Από τότε δεν ξανασκέφτηκα την Πρωτοχρονιά τίποτα» καταλήγει ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εξομολόγησή του

Διαβάστε επίσης

Share: