Ζώδια: Εξάγωνο ανάδρομου Ερμή- Ποσειδώνα, Αισιοδοξία για το 2023

Το κυρίαρχο στοιχείο των πρώτων ημερών της νέας χρονιάς είναι η αισιοδοξία. Μέσα σε μόλις μια εβδομάδα, και συγκεκριμένα στις 02/01 θα συναντηθούν για 2η φορά σε  όψη εξάγωνου,  ο Ερμής ανάδρομος αυτή τη φορά από το ζώδιο του Αιγόκερω, με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς (22ο 53’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, θα μας πλημμυρίσουν τα συναισθήματα χαράς και αισιοδοξία, για την νέα χρονιά, αλλά και η ελπίδα ότι πλέον θα έχουμε τις ευκαιρίες να υλοποιήσουμε  χωρίς φόβο τα μελλοντικά μας σχέδια που αφορούν την προσωπική μας ζωή όσο και την καριέρα μας. Το σημαντικό είναι ότι, εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή μας δίνεται η δυνατότητα να εστιάσουμε την προσοχή μας στις λεπτομέρειες, κάνοντας τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις, δουλεύοντας πάντα μεθοδικά και πειθαρχημένα.

Σημαντικός σύμμαχος μας αυτές τις ημέρες, θα είναι το ένστικτο μας το οποίο και πρέπει να ακούσουμε. Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν κατά τη διάρκεια  των διαφόρων φιλικών  προσκλήσεων και κοινωνικών καλεσμάτων, για  να προβάλουμε με τον καλύτερο, τις προσωπικές και επαγγελματικές μας επιτυχίες, καλύπτοντας παράλληλα πολύ έξυπνα τις αδυναμίες .

Σε προσωπικό επίπεδο, θα εξωτερικεύσουμε με λίγα και ουσιαστικά λόγια τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας στους αγαπημένους μας. Φυσικά θα υπάρξουν και οι στιγμές που στην προσπάθεια μας να ξεφύγουμε από δύσκολες καταστάσεις μπορεί να πούμε και κάποια κατά συνθήκη ψέματα. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα  θα επηρεάσει θετικά τόσο  τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους, όσο και  τους Παρθένους και τους Ιχθύς  που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω  με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα τους βοηθήσει να αναδείξουν με  έξυπνο τρόπο τον εαυτό τους και τις επαγγελματικές τους επιτυχίες, έχοντας ως άμεσο στόχο την προώθηση των νέων επαγγελματικών τους σχεδίων. Σε προσωπικό επίπεδο, θα εξωτερικεύσουν με σοβαρότητα τα συναισθήματα τους στο ταίρι τους ενώ δεν θα διστάσουν να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να αλλάξουν την εικόνα τους.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, μόνο θετική μπορεί να είναι για εσάς, αφού μετά από μια περίοδο εσωστρέφειας είστε έτοιμοι  να μοιραστείτε με τους φίλους και τα αγαπημένα  σας πρόσωπα τα νέα επαγγελματικά σας πλάνα, βάζοντας έτσι την σφραγίδα της μελλοντικής σας επιτυχίας. Ενώ σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, στόχος σας είναι να γοητεύσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, κερδίζοντας αρχικά την εμπιστοσύνη του.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα τους φέρει μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση, την οποία θα πρέπει να μελετήσουν με προσοχή και να μην βιαστούν να απαντήσουν, μελετώντας κάθε λεπτομέρεια ενώ παράλληλα θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη σημασία στα μηνύματα που τους στέλνει η διαίσθηση τους.  Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή , το πείσμα και η επιμονή τους θα δικαιωθούν.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα τους βοηθήσει να επανεξετάσουν τις επαγγελματικές τους συνεργασίες, ενώ είναι πιθανό να δεχτούν μια επαγγελματική πρόταση από ένα παλιό τους συνεργάτη την οποία και πρέπει να μελετήσουν με προσοχή. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να πουν μικρά αθώα ψέματα στο ταίρι και στα αγαπημένα τους πρόσωπα στην προσπάθεια τους να αποφύγουν μια πιεστική κατάσταση.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

Πηγή:oroskopos.tv

Photo cover:pixabay.com/LaSu1923/christmas

Διαβάστε επίσης:

Share: