Η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία της Μαρίας Κάλλας μαζί με τους γονείς της

Στην εποχή της εφηβικής ηλικίας της Μαρίας Κάλλας γύρισε το χρόνο πίσω η Έλενα Μακρή στο Instagram δημοσιεύοντας ένα οικογενειακό στιγμιότυπο της θρυλικής σοπράνο μαζί με τους γονείς της.

Πρόκειται για ένα ασπρόμαυρο οικογενειακό πορτρέτο, όπου η Μαρία Κάλλας ποζάρει ανάμεσα στους γονείς της, με τους οποίους δεν είχε καλές σχέσεις.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας σημειώνεται: «Η Μαρία Κάλλας σε μια σπάνια φωτογραφία σε νεαρή ηλικία με τους γονείς της, Ευαγγελία και Γιώργο Καλογερόπουλο. Είναι γνωστή η κακή σχέση που είχε η Κάλλας με την οικογένεια της ειδικότερα αφού έγινε διάσημη. Η τραγουδίστρια ήταν πολύ θυμωμένη με την μητέρα της επειδή είχε πουλήσει ιστορίες για την ίδια στον Τύπο, αλλά είχε γράψει και ένα βιβλίο για τη διάσημη κόρη της και δεν δίσταζε να την εκβιάζει προκειμένου να της αποσπά χρήματα: «Αν μου είχε σταθεί σαν πραγματική μητέρα τόσα χρόνια πριν, θα την αγαπούσα» έλεγε. Αλλά και ο πατέρας της είχε στείλει ένα γράμμα, ότι υποτίθεται νοσηλευόταν σε πολύ σοβαρή κατάσταση σε ένα άθλιο νοσοκομείο προκειμένου να του στείλει χρήματα. Στην πραγματικότητα νοσηλευόταν για μια ελαφριά ασθένεια.

Η Κάλλας αναφέρει σε μια επιστολή: «Έχω βαρεθεί τον εγωισμό και την αδιαφορία των γονιών μου απέναντί μου… Δεν θέλω καμία σχέση μαζί τους. Ελπίζω να μην το μάθουν οι εφημερίδες. Τότε θα αναθεματίσω πραγματικά τη ώρα και τη στιγμή που είχα γονείς».

Διαβάστε επίσης

Share: