Ρεγγίνα Μακέδου: Κέρδισε τη μάχη για τη ζωή και αποχαιρέτισε το 2022 με ένα σημαντικό “ευχαριστώ” (φωτό)

Η Ρεγγίνα Μακέδου, το κορίτσι που έχει συγκινήσει όλο τον κόσμο με τη γενναία μάχη που δίνει με τον καρκίνο, αποχαιρέτισε με έναν συγκινητικό τρόπο το 2022, για τη μάχη που κέρδισε για τη ζωή.

Η γυμνάστρια μετά τη μεταμόσχευση μυελού που έκανε, βγήκε νικήτρια στη μάχη που έδινε με τη λευχαιμία και έκανε τον απολογισμό της για τη χρονιά που πέρασε, ενώ ευχαρίστησε τον δότη μυελού.

Πιο συγκεκριμένα, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ένωσε τις πιο δυνατές στιγμές του 2022 σε ένα βίντεο.

«2022 thank you. Μια χρόνια που είχε τα πάντα. Μια χρόνια που για πάντα θα μου θυμίζει ότι ένας καλός άνθρωπος με έσωσε και θα τον ευχαριστώ για πάντα!!! Μια χρόνια με πολλές νοσηλείες με τους υπέροχους γιατρούς και τις νοσηλεύτριες της Στοργής… που χωρίς αυτούς τι θα κάναμε αραγε? Μια χρόνια που κατάλαβα ποσό αγαπάω τους γονείς μου. Μια ακόμα χρόνια που ΦΙΛΟΙ μου δεν με άφησαν λεπτό και σε τίποτα!!!», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της.

Στη συνέχεια, ευχαρίστησε τον δότη μυελού των οστών που της έδωσε μια ακόμα ευκαιρία στη ζωή. «Σε ευχαριστώ 2022!!! Διότι τα Δευτέρα γεννεθλια μου είναι 3/6/2022❤️ Καλή χρόνια με υγεία. Δοτη μου δεν ξέρω ποια ποιος είσαι η που είσαι αλλά σε ευχαριστώ τόσο μα τόσο τόσο πολύ ❤️ Ελπίζω το 2023 να γίνετε ακόμα περισσότεροι δότες μυελού των οστών να δίνετε αίμα και αιμοπετάλια και να χαμογελάτε ❤️», έγραψε κλείνοντας την ανάρτησή της.

Δείτε την ανάρτησή της:

Διαβάστε επίσης

Share: