Αυτό είναι το πιο σέξι χτένισμα του χειμώνα (φωτό + βίντεο)

Οι γιορτές έφτασαν σχεδόν στο τέλος τους, αλλά αυτό δε σημαίνει πως αφήνουμε τον εαυτό μας στην τύχη του. Φροντίζουμε την εμφάνισή μας και στα απαραίτητα για να είναι εντυπωσιακή, είναι και τα καλοχτενισμένα μαλλιά. Κι εδώ είναι μία εσφαλμένη άποψη που έχουν πολλές γυναίκες: χτένισμα σημαίνει επίσκεψη στο κομμωτήριο.

Κι, όμως, μπορείτε και μόνες στο σπίτι να κάνετε ένα εντυπωσιακό χτένισμα και μάλιστα για όλες τις ώρες της ημέρας. Και φέτος τον χειμώνα το σέξι χτένισμα που αναδεικνύει με τον πιο φυσικό τρόπο τα μακριά μαλλιά σας είναι το “Bombshell hair”. Το χτένισμα που αφήνει στην άκρη τις τρέσες και τα κρεπαρισμένα μαλλιά και τα κάνει πιο natural και ανάλαφρα. Εξάλλου, αυτό είναι το μυστικό της νεότητας και στα μαλλιά.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του “Bombshell hair”, είναι ο πλούσιος όγκος, οι χαλαροί κυματισμοί και η λάμψη. Μπορείτε να το κάνετε όλες όσες έχετε μακριά μαλλιά, είτε ίσια είτε σπαστά. Χρησιμοποιείτε το πιστολάκι, μια βούρτσα ή ρόλεϊ για να επιτευχθεί η κίνηση και η συγκεκριμένη φόρμα που θες να δώσεις στα μαλλιά σας. Και αν δεν τα καταφέρνετε τόσο με το πιστολάκι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε θερμαινόμενα ρόλεϊ.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον τρόπο, όπως τον αποκάλυψε ο διάσημος hair artist, Chris Appleton

@chrisappletonhair

How to get the perfect holiday hair 💫

♬ Every Kind Of Way – H.E.R.
@chrisappletonhair Bombshell voloume hack @colorwow.hair #voloume #hairtutorial #bombshellhair #kimkardashian ♬ CUFF IT – Beyoncé

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα