Ζώδια: Σύνοδος Αφροδίτη- Πλούτωνα, Η ερωτική ζωή στο προσκήνιο

Υποσχέσεις για μοιραίους έρωτες μας δίνει με την είσοδο της η νέα χρονιά. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω (27ο 40’). Κάτω από την επιρροή της όψης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα , η υπόσχεση που μας δίνετε από το Σύμπαν είναι ότι θα ζήσουμε έντονες στιγμές στην προσωπική και ερωτική μας ζωή, στην οποία κυρίαρχο ρόλο θα έχει  η ένταση και το πάθος, γεγονός που θα βοηθήσει σημαντικά στην αναγέννηση της ερωτικής μας ζωής.

Ιδιαίτερα  οι σχέσεις που θα ξεκινήσουν με την είσοδο του νέου χρόνου, θα μπορούσαν πολύ εύκολα να χαρακτηριστούν μοιραίες. Φυσικά δεν θα λείψουν και οι εκδηλώσεις ζήλειας, αφού το πάθος μπορεί να οδηγήσει κάποιες φορές και σε ακραίες καταστάσεις. Η δύναμη, άλλωστε  που μας δίνει ο Πλούτωνας είναι τόσο μεγάλη,  ώστε  να ξεπεράσουμε τα όλα τα εμπόδια ή τις αντιξοότητες που υπάρχουν στο δρόμο προς την επιτυχία και την ευτυχία μας, αρκεί και εμείς να μην βάζουμε οι ίδιοι εμπόδια, επιτρέποντας από το ταίρι μας ή ασκώντας εμείς στο ταίρι μας χειριστικές συμπεριφορές.

Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι  οι δύο αυτοί πλανήτες είναι έντονα συνδεδεμένοι με το χρήμα, γι’ αυτό  και αρκετοί θα είναι αυτοί που στις αρχές του χρόνου είναι πιθανό να δεχτούν σημαντικές προτάσεις που αφορούν νέες οικονομικές συνεργασίες, ή να γνωρίσουν ισχυρά πρόσωπα. Σε ότι αφορά την εμφάνιση μας, μετά από πολύ σκέψη, ορισμένοι από εμάς, μέσα στους στόχους της νέας χρονιάς, θα είναι να προχωρήσουν σε αλλαγές στην εξωτερική τους εμφάνιση, οι οποίες θα τους μεταμορφώσουν.

Σε κοσμικό επίπεδο, είναι πιθανό να ακούσουμε το επόμενο χρονικό διάστημα  πολύ ισχυρές οικονομικές συνεργασίες, αλλά και με μαζικές απώλειες ανθρώπινων ζωών λόγω ασθενειών ή  άλλων αιτιών, τους οποίους και απευχόμαστε. Η όψη αυτή επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα  μέσα του 3ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης είναι 7 ημέρες -/+.

Τους  εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω, μόνο θετική μπορεί να είναι για εσάς, αφού θα βάλει την σφραγίδα της στην υλοποίηση των φιλόδοξων επαγγελματικών στόχων της νέας χρονιάς. Ενώ, σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, οι δεσμευμένοι θα ζήσουν στιγμές γεμάτες ένταση και πάθος αρκεί να μην παρασυρθούν από την επιθυμία τους να ασκήσουν έλεγχο στον σύντροφο τους. Από την άλλη πλευρά, οι αδέσμευτοι είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να ζήσουν ένα μοιραίο έρωτα.

Τους  εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει  το πείσμα και τον δυναμισμό τους, ωθώντας τους να κυνηγήσουν με πάθος και αποφασιστικότητα τους στόχους τους για το μέλλον, κάνοντας ένα ακόμα βήμα προς την επιτυχία.  Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, οι δεσμευμένοι θα δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, ενώ οι αδέσμευτοι, είναι πιθανό να ζήσουν μια έντονη ερωτική ιστορία σε ένα ταξίδι ή με ένα άτομο που θα γνωρίσουν εκτός χώρας.

Τους  εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα τους φέρει πολύ κοντά σε μια σημαντική οικονομική συνεργασία ή  σε ένα πολύ ισχυρό πρόσωπο. Σε προσωπικό επίπεδο, για ορισμένους, στην ερωτική τους ζωή θα κυριαρχήσει και πάλι το πάθος, ενώ για κάποιους άλλους, οι στόχοι της νέας χρονιάς θα περιλαμβάνουν και την μεταμόρφωση της εικόνας τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

Photo cover:pixabay.com

Πηγή:oroskopos.tv

Διαβάστε επίσης:

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα