Βίκυ Κουλιανού: Αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

Στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει αναφέρθηκε για πρώτη φορά η Βίκυ Κουλιανού. Το γνωστό μοντέλο μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ» και αποκάλυψε το λόγο που δεν θα μπορούσε να συμμετάσχει στο Survivor, ακόμα και αν το ήθελε.
Και ο λόγος όπως εξήγησε, είναι η σπουνδυλοαρθροπάθεια, με την οποία έχει διαγνωστεί.

«Παρότι στο Survivor έχουν πάρει μέρος πολλοί φίλοι μου και το παρακολουθούσα, προσωπικά δεν θα το άντεχα. Δεν αντέχω την πείνα και την ταλαιπωρία. Δεν είμαι για αυτό το στυλ παιχνιδιού», δήλωσε αρχικά.

Και συνέχισε αποκαλύπτοντας πως της είχε γίνει πρόταση για να πάρει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης, όμως τους απάντησε ότι «στις πέντε μέρες θα έχει λιποθυμήσει»

Ωστόσο, πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, το πρόβλημα που αντιμετωπίζει δεν τη βοηθά επίσης. «Διαγνώστηκα με σπονδυλοαρθροπάθεια που προήλθε από έναν ρόλο σε μια παράσταση, πριν κάποια χρόνια. Έπρεπε να περπατώ αντρικά και να κάνω περίεργες κινήσεις κι αυτό προκάλεσε ένα κενό ανάμεσα στους σπονδύλους, οπότε δεν μπορώ να κάνω απότομες κινήσεις πλέον. Αλλά δεν θα άντεχα στο Survivor γενικά, ούτε τα ζωύφια, ούτε την πείνα», εξήγησε.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα