Πρίγκιπας Χάρι: “Θέλω πίσω τον πατέρα και τον αδελφό μου” – Η δήλωση πριν την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ για λίγο καιρό ξαποσταίνουν και ξανά προς την επίθεση περνούν. Μετά το τέλος του ντοκιμαντέρ “Harrh & Meghan” στο Netflix, έρχεται η αυτοβιογραφία του Χάρι για να ταράξει την ηρεμία της βασιλικής οικογένειας.

Το Spare, όπως είναι ο τίτλος της, θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιανουαρίου και όσοι έχουν διαβάσει αποσπάσματα, λένε πως αυτή τη φορά ο Χάρι εξαπολύει σκληρή επίθεση στην οικογένειά του, με τον αδελφό του Γουίλιαμ να είναι κυρίως στο στόχαστρό του.

“Θέλω πίσω τον πατέρα μου και τον αδελφό μου”

Ωστόσο, δύο μέρες πριν την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας, θα προβληθεί η συνέντευξη που παραχώρησε στον Άντερσον Κούπερ του CBS News. Και σε αυτή, ο Χάρι ανέφερε ότι επιθυμεί να χτίσει τις σχέσεις με τον αδερφό και τον πατέρα του.

Ο Χάρι στη συγκεκριμένη συνέντευξη που θα προβληθεί στις 8 Ιανουαρίου, λέει πως τα πράγματα δεν χρειάζονταν να φτάσουν σε αυτό το σημείο, αναφερόμενος στις άσχημες σχέσεις που διατηρεί πλέον με τη βασιλική οικογένεια. Μάλιστα, κάνει λόγο και για τις ψευδείς ειδήσεις, που αφορούσαν στην προσωπική του ζωή, σχολιάζοντας: «Θέλω οικογένεια, όχι ίδρυμα».

Παρόλα αυτά, είπε πως «αισθάνονται ότι είναι καλύτερο να μας κρατήσουν με κάποιο τρόπο ως τους κακούς της υπόθεσης και δεν έχουν δείξει καμία απολύτως διάθεση να συμφιλιωθούν».

Έτσι, σημείωσε ότι «όσες φορές έχω προσπαθήσει να το κάνω ιδιωτικά, υπήρξαν ενημερώσεις και διαρροές και φυτευτές ιστορίες εναντίον μου και εναντίον της γυναίκας μου. Το μότο της οικογένειας είναι να μην παραπονιέσαι ποτέ και να μην εξηγείς ποτέ».

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα