Σελίν Ντιόν: Απαράδεκτη η απουσία της από τη λίστα των καλύτερων ερμηνευτών – Έξαλλοι οι φαν της

Στην περίπτωση της Σελίν Ντιόν δεν χωρούν υποκειμενικότητες. Αντικειμενικά είναι μία από τις καλύτερες τραγουδίστριες που έχουν βγει ποτέ, ενώ και τεχνικά είναι – αν όχι η καλύτερη – σίγουρα από τις καλύτερες τραγουδίστριες όλων των εποχών.

Αλλά για το περιοδικό «Rolling Stone» φαίνεται πως αυτά είναι ψιλά γράμματα. Γιατί ποια είναι η Σελίν Ντιόν για να συμπεριληφθεί στη λίστα του περιοδικού με τους 200 καλύτερους τραγουδιστές όλων των εποχών; Η λίστα δημοσιεύτηκε την Πρωτοχρονιά κι έχει προκαλέσει την οργή των θαυμαστών της Σελίν Ντιόν, αλλά και όλων όσων αγαπούν την καλή μουσική και δεν μπορούν να κατανοήσουν με ποια κριτήρια αποκλείεται από μία τέτοια λίστα, η διάσημη τραγουδίστρια.

Από τη λίστα απουσιάζουν και άλλα σπουδαία ονόματα της παγκόσμιας μουσικης, όπως η Ντιόν Γουόργουικ, η Νταϊάνα Ρος και ο Στινγκ.

Έξαλλοι οι φαν της – Χαμός στο Twitter

Με τη δημοσίευση της επίμαχης λίστας του Rolling Stone για τους “200 καλύτερους τραγουδιστές όλων των εποχών” στα social media και δη στο Twitter έγινε ο κακός χαμός για την απαράδεκτη απουσία της Σελίν Ντιόν.

«Με σεβασμό, η απουσία της Σελίν Ντιόν, αναμφισβήτητα η καλύτερη τεχνικά φωνή όλων των εποχών, από αυτή τη λίστα είναι οριακή προδοτική», έγραψε στο Twitter ο παραγωγός Τζέιμι Λάμπερτ.

Δείτε κάποια tweets

https://twitter.com/andysinterlude2/status/1609759969875738624

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα