Ζαμέ Κορωπί: Τα γαλλικά του Μιχάλη Δημητρακόπουλου έγιναν τραγούδι – Χαμός στο TikTok (βίντεο)

Τα γαλλικά του δικηγόρου της Εύας Καϊλή, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, έγιναν viral τις προηγούμενες ημέρες. Ειδικά, η φράση «Ζαμέ Κορωπί» ήταν αυτή που έκανε τον μεγαλύτερο χαμό στα social media. Κι επειδή στο διαδίκτυο δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω, το περίφημο “Ζαμέ Κορωπί”, έγινε… τραγούδι.

Ο Σπύρος Μακρής εμπνεύστηκε από τη γαλλική προφορά του γνωστού ποινικολόγου κι αποφάσισε να συνθέσει ένα κομμάτι! Το έγραψε, το ηχογράφησε και το ανέβασε στο TikTok, όπου έχει γίνει viral.

Μάλιστα, ο δημιουργός του τραγουδιού, στα γαλλικά του Μιχάλη Δημητρακόπουλου προσθέτει και ορισμένους δικούς του στίχους που έχουν να κάνουν με την υπόθεση Gatar-gate στην οποία εμπλέκεται και η Εύα Καϊλή.

«Με μια βαλίτσα στο χέρι / σαν φυλαχτό την κρατάς / Τζόρτζι – Μπεν Σάμιχ – Παντσέρι / σε ραντεβού διαφθοράς / Μη μου πουλάς τώρα τρέλες / Εσύ δεν έχεις ντροπή / Qatar – Μαρόκο – Βρυξέλλες / βγήκες κι εσύ Corrompue» λένε οι στίχοι.

Ακούστε το τραγούδι

@spirosmakrisforfun ολόκληρο το τραγούδι… 😂😂😂#greektiktok #qatargate #valitsa #funny #corompu #koropi #kaili #zame #fy #greek ♬ πρωτότυπος ήχος – Spiros Makris

Διαβάστε επίσης

Share: