Τα δύο ζώδια που αλλάζουν πρόσωπο όταν ερωτευθούν

Αλί σε αυτόν που δεν αγάπησε και τρισαλί σε αυτόν που δεν ερωτεύτηκε. Υπάρχουν ζώδια που ερωτεύονται με πάθος και υπάρχουν ζώδια που φτάνουν σε σημείο να αλλάζουν χαρακτήρα. Ο Τοξότης και ο Υδροχόος επειδή όντως βιώνουν κάτι μοναδικό, αλλάζουν πρόσωπο, βλέπεις κάτι διαφορετικό.

Τοξότης

Ο Τοξότης όταν ερωτευθεί δεν μπορεί να το κρύψει! Ξυπνάει με χαρά και όλη το 24ωρο έχει καλή διάθεση και θετική ενέργεια. Αλλάζει η αύρα του, καθαρίζει και λάμπει. Ζει μία συνεχόμενη χαρά με γέλια, αγκαλιές, τραγούδια και χορούς. Για να εντυπωσιάσει το ταίρι του, κάνει ακριβά δώρα και κυρίως ταξίδια με πολύ ερωτισμό. Με μεγάλη χαρά αρχίζει να φροντίζει, αντί να τον φροντίζουν. Ουσιαστικά ωριμάζει μέσα από μία μεγάλη χαρά.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι πάντα όμορφος, μορφωμένος, καλλιεργημένος, αλλά όλα αυτά μέσα από ένα διπλό τζάμι, που το μόνο που κάνει είναι να σε αφήνει να βλέπεις. χωρίς να μπορείς να αγγίξεις. Όταν όμως του χτυπήσει την πόρτα ο έρωτας και τον σημαδέψει με τα βέλη του, μεταμορφώνεται σε έναν άλλον άνθρωπο. Τη χαρά αυτή όμως θα την έχει μόνο το πρόσωπο που τον ενδιαφέρει, τη χαρά του, το ρομαντισμό και την αγάπη του θα την δείξει μόνο στο πρόσωπο που τον ενδιαφέρει. Ο έρωτας του γκρεμίζει το τζάμι, αλλά μόνο για ένα άτομο, το εκλεκτό, όλοι οι άλλοι θα βλέπουν το ψυχρό πρόσωπο του. Αυτός είναι και ο λόγος που όταν ένας Υδροχόος ερωτευτεί εξαφανίζεται για να ζήσει τον έρωτά του όπως ακριβώς θέλει.

Photo cover:pixabay.com/Design98_-love

Διαβάστε επίσης:

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα