Τα δύο ζώδια που αφήνουν το σημάδι τους σε μία σχέση

Υπάρχουν σχέσεις που όταν τελειώνουν σφραγίζονται με έναν ατέλειωτο πόνο που τον απαλύνει μόνο ο χρόνος. Όταν σε χωρίσει ένας Λέων ή ένας Ζυγός δεν είναι εύκολο να προχωρήσεις παρακάτω. Πάντα θα στροβιλίζει ένα γιατί, χωρίς απάντηση βέβαια.

Λέων

Ο Λέων είναι ο γνωστός βασιλιάς που όλα του ανήκουν και κανείς δεν επιτρέπεται να του αρνηθεί κάτι. Θέλει να έχει όλη την προσοχή και τα φώτα επάνω του. Το ταίρι του είναι η βασίλισσα του, το άλλο του μισό. Θα φερθεί σαν πραγματικός βασιλιάς, θα φροντίσει, θα αγκαλιάσει, θα προσέξει και θα προσφέρει οτιδήποτε μπορεί. Θα κάνει ακριβά δώρα και θα δοθεί ολοκληρωτικά με ψυχή και σώμα. Όταν όμως θα έρθει η ώρα του χωρισμού ο απολογισμός δεν θα είναι εύκολος. Ποτέ δεν θα μάθεις γιατί σε χώρισε και δεν θα ξαναβρείς εύκολα μία τέτοια σχέση, απλά να τα έχει όλα. Θα είναι στη σκέψη σου για πολλά χρόνια.ADVERTISING

Ζυγός

Η σχέση με έναν Ζυγό λειτουργεί υπόγεια, κατακτά την καρδιά και την ψυχή σου, χωρίς να το καταλαβαίνεις. Έχει τον τρόπο να σε σιγοψήνει με την αγάπη του, την φροντίδα του και το καλό σεξ. Αναγνωρίζει τις ανάγκες σου και σε προσεγγίζει με τρόπο που σε εκπλήσσει, γιατί φτάνει στο επίπεδο να ξέρει τι σκέφτεσαι. Θεωρείς ότι έχεις την ιδανική σχέση, αυτό που λένε το άλλο σου μισό. Όταν λοιπόν χωρίσεις και το χάσεις δεν μπορείς να προσαρμοστείς σε μία απλή σχέση, πάντα θα τον θυμάσαι, γιατί ήταν ο άνθρωπος που πάντα ήξερε τι ήθελες.

Photo cover:pixabay.com/mohamed_hassan-heart

Διαβάστε επίσης:

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα