Ο Λάκης Λαζόπουλος νοστάλγησε τα ξεκατινιάσματα με τη Μιμή Ντενίση κι επέστρεψε με μπόλικο… φαρμάκι! (βίντεο)

Σαν να μην πέρασε μια μέρα… Ο Λάκης Λαζόπουλος ξαναθυμήθηκε τις παλιές καλές εποχές ξεκατινιάσματος με τη Μιμή Ντενίση κι επέστρεψε δριμύτερος και με… μπόλικο φαρμάκι. Βέβαια, μπορεί να είναι πια boring τα ξεκατινιάσματα και να μην έχουμε την ίδια όρεξη με παλιά να τα παρακολουθούμε, αλλά αναγνωρίζουμε πως η συγκεκριμένη περίπτωση Λαζόπουλου – Ντενίση μάς πάει χρόνια πίσω και αν μη τι άλλο ξανανιώνουμε.

Η αλήθεια είναι πως την τελευταία φορά είχαμε αφήσει τους δύο ηθοποιούς στη φάση που είχαν δώσει τόπο στην οργή και είχαν πάει στην ευχή τα παλιά και η “άγρια” κόντρα τους. Αλλά, όπως φαίνεται και στην ελληνική showbiz η εκεχειρία δεν κρατά πολύ. Ένα τσακ και καταρρέει το φίλιωμα.

Σε αυτή την περίπτωση ήταν μία ατάκα της Μιμής Ντενίση για την ταινία “Σμύρνη μου αγαπημένη” που έκανε τον Λάκη Λαζόπουλο να πάθει… “μέρα της Μαρμότας”. Και να θυμηθεί τον παλιό (καλό ή κακό εσείς αποφασίζετε) εαυτό του, ρίχνοντας το… φαρμάκι του στην ηθοποιό, η οποία πιστεύει πως κακώς η ταινία της δεν ήταν υποψήφια στα… Όσκαρ.

Ω ναι. Αυτό το παράπονο της Ντενίση σε πρόσφατη συνέντευξή της πως “δεν είναι φυσιολογικό η Σμύρνη να μην είναι στα Όσκαρ“, έκαναν τον Λαζόπουλο να ξεχάσει και εκεχειρίες και όλα. Εδώ που τα λέμε, σε τσιγκλάει μια τέτοια δήλωση. Και να θέλεις να αγιάσεις, δεν σε αφήνει. Έτσι, ο Λάκης Λαζόπουλος δεν κρατήθηκε και τα έβαλε με την ηθοποιό για τη φράση της αυτή.

“Έχει μια διεστραμμένη αυτοπεποίθηση η Μιμή Ντενίση”

«Έκανε αυτή την ταινία και ήθελα εγώ να βγω να το πω, αλλά πρόλαβε η ίδια να το πει. Δεν είναι φυσιολογικό ότι δεν πήγε το “Σμύρνη μου αγαπημένη” στα Όσκαρ. Το καταλαβαίνετε όλοι αυτό έτσι; Είναι ανώμαλο αυτό ότι δεν πήραν τη “Σμύρνη” στα Όσκαρ. Το να έχει ένα φαλακρός τη φαντασίωση ότι έχει μαλλιά, είναι μέσα στα πλαίσια των φαντασιώσεων. Το να έχει την απαίτηση ο φαλακρός να συμμετέχει σε διαγωνισμό χτενίσματος για την ανάδειξη της κομμωτικής τέχνης, παρακάμπτει τα όρια της φαντασίωσης, εμπίπτει στα όρια του παραλογισμού και της διεστραμμένης αυτοπεποίθησης. Έχει μια διεστραμμένη αυτοπεποίθηση η Μιμή Ντενίση. Δεν μπορεί με μία πατάτα να θες να κάνεις τον μανάβη», είπε.

Και πρόσθεσε: «Είδατε τι ευγενική σάτιρα κάνω; Είδατε πόσο ευγενικά της τα λέω; Δεν είναι όπως παλιά που έλεγα ότι το τρένο παίζει καλύτερα. Δεν λέμε τέτοια πράγματα τώρα. Είναι αρχή του χρόνου. Δεν θέλω να την στεναχωρήσω. Αποκαταστάθηκε κάπως η σχέση μας, δεν υπάρχει αυτή η παλιά ψυχρανσία».

Η Μιμή Ντενίση δεν έχει απαντήσει ακόμα. Αλλά έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα το αφήσει να πέσει κάτω ή θα σηκώσει το γάντι. Και η κόντρα που έχει γράψει ιστορία, επανέλθει με νέα επεισόδια. Όπως γίνεται με το reunion σειρών. Αν και λίγες είναι οι φορές που η επανάληψη έχει επιτυχία!

Ο Λαζόπουλος περιέλαβε και το Νίκο Κοκλώνη

Ο Λάκης Λαζόπουλος, αλήθεια βρέθηκε σε μεγάλα κέφια και από τα “φαρμακερά” του βέλη δεν γλίτωσε ούτε ο Νίκος Κοκλώνης και το J2US. Και με τον δικό του σατιρικό τρόπο, έθιξε μια θλιβερή τηλεοπτική πραγματικότητα.

«Πώς έχει γίνει αυτός ο λαός τόσο μ@λ@κ@ς να κάθεται να παρακολουθεί ένας πάνθεον ηλιθίων που το απασχολούν μετά από δύο χρόνια πανδημίας, όπου χάσαμε τις συντεταγμένες, όπου πάμε να ξαναπιάσουμε τη ζωή, ενώ μέσα μας είμαστε ερείπια και να ακούς όλη μέρα τον Κοκλώνη. Θα τρελαθώ.. “Έλα αγάπη μου, ελάτε”, “ταλέντα μου εσείς”, “αγάπη μου”, “λατρεία μου”. Δεν μπορώ άλλο αγάπες, δεν μπορώ άλλο λατρείες» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Share: