Πώς ο Μπρους Γουίλις «πέταξε» τη Ντέμι Μουρ έξω από τη διαθήκη του

Μπορεί η οικογένεια του Μπρους Γουίλις να ζει μια ευτυχισμένη περίοδο, μετά την ανακοίνωση πως η κόρη του ηθοποιού και της Ντέμι Μουρ περιμένει το πρώτο της παιδί και οι ίδιοι θα γίνουν παππούδες όμως, ο ξένος Τύπος δε λέει να τους αφήσει σε ησυχία. Έτσι, η διαθήκη του Χολιγουντιανού σταρ, ο οποίος πριν έναν χρόνο περίπου διαγνώστηκε με αφασία, έρχεται και πάλι στο προσκήνιο.

Αυτή τη φορά, δημοσίευμα εξηγεί πώς ο Μπρους Γουίλις “πέταξε” έξω από τη διαθήκη του την πρώην σύζυγό του, μετά από μία τελευταία τροποποίηση που φέρεται να έκανε. Το νέο δημοσίευμα έρχεται λίγο καιρό μετά από εκείνα που αποκάλυπταν πως ο Γουίλις αφήνει στις τρεις κόρες του που απέκτησε με τη Μουρ, μόλις από 1 εκατομμύριο δολάρια στην καθεμιά, από τη μεγάλη περιουσία του που αγγίζει τα 250 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Radar Online, o ηθοποιός τροποποιεί τη διαθήκη και διαγράφει από αυτήν, το όνομα της πρώην συζύγου του, Ντέμι Μουρ, χωρίς ωστόσο η ηθοποιός, να ενοχλείται από αυτή την απόφασή του. Όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται στο δημοσίευμα, η νέα τροποποίηση πραγματοποιήθηκε καθότι η εξέλιξη της πάθησης από την πάσχει, που εμποδίζει την ικανότητά του να επικοινωνεί, τον έχει φέρει σε μια θέση, η οποία τον δυσκολεύει όλο και περισσότερο.

Τα μέλη της οικογένειάς του στέκονται στο πλευρό του και έχουν πάρει την απόφαση, να σεβαστούν και να δείξουν κατανόηση στην οποιαδήποτε απόφαση του για την περιουσία και τη διαθήκη του. Δημοσιεύματα του ισπανικού τύπου σημειώνουν ότι η κίνηση του Μπρους Γουίλις να αποκόψει τη Μουρ από τη διαθήκη του, δικαιολογείται, αν αναλογιστεί κανείς ότι η περιουσία της ηθοποιού είναι αρκετά μεγάλη, για να προσφέρει στην ίδια και στις τρεις κόρες της όλα όσα χρειάζονται.

Αφήνει την περιουσία του στη δεύτερη σύζυγό του και τις κόρες τους

«Ο Μπρους ήθελε να βεβαιωθεί ότι η νέα οικογένειά του θα είναι καλά» είπε άνθρωπος από το περιβάλλον της οικογενείας στο Radar Online. «Πιστεύει ότι η Ράμερ, η Σκάουτ και η Ταλούλα έχουν πάρει ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει οικονομικά και τις έχει εξασφαλίσει για όλη τους τη ζωή».

Ο 67χρονος ηθοποιός αποφάσισε να αφήσει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του στα παιδιά που έχει αποκτήσει με την τωρινή σύζυγό του, Έμα Χέμινγκ. Είναι χαρακτηριστικό, ότι από τα 250 εκατομμύρια δολάρια, όσο είναι και η καθαρή αξία της συνολικής του περιουσίας, αφήνει μόνο από 1 εκατομμύριο στις κόρες που απέκτησε με την Ντέμι Μουρ.

Οι ίδιες πληροφορίες επικαλούνται πηγές από το περιβάλλον του ηθοποιού, οι οποίες υποστηρίζουν ότι η υπόλοιπη περιουσία του σταρ θα διατεθεί για τα μικρότερα από τα παιδιά του, αλλά και τη Χέμινγκ. Πρόκειται για τις κόρες του Μέιμπελ που είναι 10 ετών και την 8χρονη Έβελιν.

Ατομο που γνωρίζει καλά τον Μπρους Γουίλις ανέφερε: «Η διαθήκη του Μπρους στην πραγματικότητα ανανεώθηκε πριν από χρόνια, αφού παντρεύτηκε την Έμμα το 2009, τροποποιήθηκε μετά τη γέννηση των παιδιών τους και στη συνέχεια ανανεώθηκε πάλι, όταν ήταν πλέον ξεκάθαρο ότι η υγεία του Μπρους είχε βληθεί».

Διαβάστε επίσης

Share: