Πως θα κερδίσεις μία γυναίκα Υδροχόο ή πως θα την γυρίσεις πίσω

Η γυναίκα Υδροχόος είναι μία σπάνια περίπτωση από μόνη της. Ανεξάρτητη, ελεύθερη, με απόψεις που ξεπερνούν την εποχή της και με άφθονη αυτοπεποίθηση. Είναι δύσκολο να την καταλάβει κάποιος και οι περισσότεροι άντρες φοβούνται να την φλερτάρουν.

Πως θα κερδίσεις μία γυναίκα Υδροχόο;

Η γυναίκα Υδροχόος εντυπωσιάζεται πρώτα από όλα από το μυαλό και το χιούμορ. Η μόρφωση είναι ένα χαρακτηριστικό που το εκτιμάει ιδιαίτερα. Όμορφοι υπάρχουν πολλοί, έξυπνοι λίγοι. Θα πρέπει να την κάνεις να γελάει και να μπορεί να συζητάει ώρες για θέματα που της αρέσουν. Κάνε της δώρο ένα ταξίδι για να γνωριστείτε καλύτερα. Πρότεινε πρωτοποριακά πράγματα για να κάνετε μαζί, όπως scuba, παραπέντε, κ.α. Οργάνωσε μία τρυφερή βραδιά για δύο, με ωραίο φαγητό, κρασί, την αγαπημένη της μουσική, ίσως και ποίηση και όλα θα έρθουν από μόνα τους. Μην φοβηθείς όταν θα σε δοκιμάσει με έξυπνες ερωτήσεις, μπορεί να ανοίξει μία κουβέντα για να δει τις απόψεις σου για διάφορα θέματα. Όταν σου πει θέλω λίγο χρόνο για εμένα να το σεβαστείς και να της τον δώσεις.

Πως θα γυρίσει πίσω η γυναίκα Υδροχόος;

Αν για κάποιο λόγο έχεις χωρίσει με μία γυναίκα Υδροχόο, απλά οι πιθανότητες να μην γυρίσει ποτέ πίσω είναι οι περισσότερες. Πρέπει να έχεις πολύ υπομονή και από την αρχή να ξέρεις ότι οι ελπίδες σου είναι μηδαμινές, Θα της δώσεις όσο χρόνο θέλει για να το σκεφτεί και να αξιολογήσει αν σου αξίζει μία δεύτερη ευκαιρία. Θα εκτιμήσει το συγνώμη, αλλά πρέπει πραγματικά να σε αγαπάει πάρα πολύ για να γυρίσει πίσω. Εννοείτε όμως ότι αυτή την φορά τους όρους της σχέσης θα τους θέσει η ίδια.

Photo cover:pixabay.com/Prettysleepy-aqua

Διαβάστε επίσης:

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα