Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ: Η ανατριχιαστική μεταμόρφωση για το νέο του ρόλο (φωτό)

Η Τέχνη απαιτεί θυσίες και δεν είναι λίγοι οι ηθοποιοί που έχουν… μεταμορφωθεί για τις ανάγκες ενός ρόλου. Αυτό συμβαίνει και με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, ο οποίος στο νέο του ρόλο στη σειράς του ΗΒΟ «The Sympathizer» είναι αγνώριστος και… παραμορφωμένος!

Η σειρά είναι ένα κατασκοπευτικό θρίλερ, που ακολουθεί τις δυσκολίες ενός Γάλλο-Βιετναμέζου κουμουνιστή κατασκόπου, κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών του πολέμου του Βιετνάμ, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα τον εξορισμό του στις ΗΠΑ. Είναι βασισμένο στο ομότιτλο βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα του Βιέτ Ταν Νγκουιέν και ο Ντάουνι Τζούνιορ θα υποδυθεί πέντε διαφορετικούς ρόλους.

Στα social media κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα και οι χρήστες δεν πίστευαν στα μάτια τους πως ο τύπος με τα αραιά, κόκκινα, σγουρά μαλλιά, είναι ο διάσημος ηθοποιός. Η αλλαγή είναι σχεδόν ανατριχιαστική, καθώς με τίποτα δεν καταλαβαίνεις πως πρόκειται για τον Ντάουνι Τζούνιορ.

Στο Χάλογουιν ο ηθοποιός είχε ζητήσει από τα παιδιά του να του ξυρίσουν το κεφάλι, για τις ανάγκες του ρόλου του στην συγκεκριμένη ταινία. Στη λεζάντα του βίντεο ο ηθοποιός είχε σημειώσει «Τα πράγματα που κάνουμε για τη δουλειά μας και για… τα παιδιά μας» συμπληρώνοντας και τον τίτλο της νέα σειράς «The Sympathizer».

Διαβάστε επίσης

Share: