Τα μαγικά βότανα που κάνουν το γύρο του κόσμου

Έξω από την Πάφο, θα συναντήσετε το μοναδικό Herbvalley και θα βρείτε το καλύτερο τσάι! Εδώ τα τσάγια είναι βιολογικά, διαλεγμένα στο χέρι, συσκευασμένα στο χέρι, φτιαγμένα με πολλή αγάπη και γεύση απολύτως συγκλονιστικά!
Στο Herbvalley προσφέρουν το καλύτερο τσάι από βότανα. Έχει απολύτως συναρπαστική γεύση και μπορεί να παραδοθεί κατευθείαν στην πόρτα σας. Η εξειδίκευση, η αγάπη, η γνώση και το μεράκι έχουν οδηγήσει στη δημιουργία του Herbvalley αλλά και στη καθιέρωσή του ως το καλύτερο tea shop!

Η διαδικασία

Στο Herbvalley, διαλέγουν με το χέρι τα βότανα και τα τοποθετούν σε καλάθια, και τα γεμίζουν με πολλή στοργή και φροντίδα. Όταν τα βότανα φτάνουν στην αποθήκη, ξεπλένονται και στεγνώνουν ταμποναριστά πριν τεθούν στην πραγματική διαδικασία ξήρανσης.

Πραγματικά, το στέγνωμα των βοτάνων είναι αρκετά δύσκολο για να διατηρήσει τη γεύση τους μαζί με τα θεραπευτικά τους οφέλη. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να στεγνώσετε τα βότανα, αλλά ποια είναι η καλύτερη μέθοδος για να το κάνετε;

Στο Herb Valley γνωρίζουν ότι η καλύτερη μέθοδος για την αποξήρανση των βοτάνων είναι η χρήση ενός χώρου αφυδάτωσης που είναι σκοτεινός. Η χρήση αφυγραντήρα είναι ένας από τους πιο βολικούς τρόπους αποξήρανσης βοτάνων για τσάι και είναι πολύ επωφελής για την παροχή σταθερών αποτελεσμάτων. Το σκοτάδι του δωματίου βοηθά τα βότανα να διατηρήσουν περισσότερα από τα φαρμακευτικά τους οφέλη και επίσης διατηρεί ένα πολύ πιο ωραίο χρώμα, μια πιο έντονη μυρωδιά και ακόμη πιο έντονη γεύση σε σύγκριση με το στέγνωμα στον ήλιο. Το φως του ήλιου κάνει το βότανο κιτρινωπό ή καφετί χάνοντας πολλές από τις γευστικές, φαρμακευτικές και θρεπτικές του ιδιότητες.

Στο Herb Valley στεγνώνουν τα βότανα το συντομότερο δυνατό σε χαμηλή φωτιά, περίπου (45-50)ο C, και η υγρασία ελέγχεται αυτόματα από το μηχάνημα. Λάβετε υπόψη ότι μια πολύ υψηλή θερμοκρασία μπορεί να στεγνώσει τα βότανα στο εξωτερικό ενώ το εσωτερικό των βοτάνων παραμένει υγρό. Αυτό σημαίνει ότι τα βότανα θα αποσυντεθούν και θα μουχλιάσουν από μέσα. Μόλις στεγνώσουν τελείως τα βιολογικα βότανα, τα αποθηκεύουν σε μεγάλα γυάλινα βάζα και τα τοποθετούν στην αποθήκη που είναι και πάλι σκοτεινή, στεγνή και δροσερή. Ενώ οι φούρνοι, τα μεγαλύτερα μικροκύματα και το στέγνωμα στον ήλιο (που δεν είναι δυνατό παντού) θα μπορούσαν να καταστρέψουν τις γεύσεις καθώς και πολλές φαρμακευτικές ιδιότητες των βοτάνων.

Στο Herbvalley, υπάρχει ένας αφυγραντήρας σκοτεινού δωματίου ειδικά φτιαγμένος όπου δεν υπάρχει φως και η θερμοκρασία είναι η κατάλληλη για τα βότανα. Χρησιμοποιούν ανοξείδωτα καρότσια με σχάρες στεγνώματος για να μπορούν να στεγνώσουν μια καλή ποσότητα αμέσως. Όσο αφορά στο περιβάλλον το οποίο σέβεται τόσο πολύ το Herb Valley, το εργοστάσιο λειτουργεί πλήρως με ηλιακή ενέργεια και έτσι λειτουργεί και το στεγνωτήριο μας.

More Info & shop online: herbvalley.netkaterina antoniades

Pissouri Industrial Area – Κύπρος + 375 25222250

Δείτε επίσης

Share: