Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Οι κόρες της αρνούνται να επιστρέψουν στο σπίτι που πέθανε η μητέρα τους

Σχεδόν μία εβδομάδα έχει περάσει από τη μέρα που έφυγε από τη ζωή Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ. Το μοναχοπαίδι του θρυλικού Έλβις Πρίσλεϊ, πέθανε από ανακοπή καρδιάς, μόλις στα 54 της χρόνια, αφήνοντας πίσω, εκτός από τη μητέρα της Πρισίλα και τις τρεις κόρες της.

Μάλιστα, οι 14χρονες δίδυμες κόρες, Χάρπερ και Φίνλεϊ της φαίνεται να μην είναι σε θέση να επιστρέψουν στην έπαυλη στην οποία έμεναν μαζί με τη μητέρα τους. Άλλωστε, στο Καλαμπάσας η Λίζα Μαρί άφησε την τελευταία της πνοή, ενώ ο πρώην σύζυγός της Ντάνι Κίου ήταν εκείνος που τη βρήκε αναίσθητη στην κρεβατοκάμαρά της και της έκανε την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο πατέρας των δύο μικρών κοριτσιών Mάικλ Λόκγουντ, είναι κοντά στις κόρες του και προσπαθεί να τους συμπαρασταθεί στη δύσκολη αυτή στιγμή τους.

Εκπρόσωπος του Λόκγουντ ανέφερε στη βρετανική εφημερίδα: «Ο Μάικλ ήλπιζε ότι η Λίζα Μαρί θα ανάρρωνε και θα επέστρεφε στις κόρες της, διότι τη χρειάζονταν. Είναι πολύ λυπηρό που δεν έγινε έτσι».

Ποιος θα κληρονομήσει την Graceland;

Μετά τον θάνατο της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ πολλοί αναρωτιούνται ποιος θα κληρονομήσει την Graceland, το διάσημο σπίτι του Ελβις Πρίσλεϊ Η διεθνούς φήμης έπαυλη του βασιλιά της ροκ εντ ρολ, είναι άλλωστε και ό,τι έχει απομένει από την κληρονομιά των 100 εκατομμυρίων δολαρίων που πήρε στα χέρια της η Λίζα Μαρί, σε ηλικία 25 ετών το 1993.

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, η Graceland πιθανότατα θα περάσει στα χέρια των τριών παιδιών της, στην 33χρονη κόρης της Ρίλεϊ και στις δίδυμες Χάρπερ-Βίβιαν και Φίνλεϊ.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα